2026 sonya

0 /
2026 sonya
beni ne zamandan beri tanıyorsun? 1 yıl mı? hakkımda bir yılda neler öğrendin? göz rengim, ses tonum, yaşım, mesleğim, hangi müziği dinlediğim, doğum yerim… bunları mı? 10 yıldır mı tanıyorsun beni? tüm bunlara ilave olarak, hangi olaylar karşısında ne tepki verdiğimi, hangi filmleri sevdiğimi, hangi konuları konuşmaktan hoşlanmadığımı, nelerden korktuğumu, neleri hayal ettiğimi mi?
20 yıldır tanıyor olsan ne bilirdin hakkımda? uzun bir makale yazabilir miydin benimle ilgili? televizyonda bir program izlerken, “şimdi o da mutlaka bunu izliyordur” diyebilir miydin? kitapçıda bir roman görsen, “kesin okumuştur” diye bir tahminde bulunabilir miydin? kalbimin nasıl kırılacağını, gönlümün nasıl alınacağını bilir miydin? maksimum kaç gün küs durabileceğim konusunda her söylediğini tutturabilir miydin?
oysa ben kendimi yaklaşık 30 yıldır tanıyorum...

peki beni tanıdığıma memnun oldum mu?
bu da kafamdaki onlarca cevapsız sorudan biri işte, cevabım yok!

belki bir 30 sene sonra bu soruya cevap verebileceğim, kimbilir?

peki ya sen ;

beni tanıdığına memnun oldun mu?


independence
ihtiyarligin arifesinde birisi olmasini neden kutlayacagim anlamadim ama yine de daha olgun bir insan olmasini kutlayabilirim en azindan.

yeni ya$inda saglik, mutluluk, para, pul, $ohret, sonra ne bileyim i$te zeplin olsun midilli ati olsun kazma kurek olsun her bir $eyi diliyorum kendisine. hep bizlerle olsun hep bizlerle ya$lansin istiyorum. misal evlenmesin istiyorum, evlenince sevi$mekten sozluge girmeye vakit bulamiyor insanlar. cok geziyor bir de, gezmesin istiyorum o kadar cok. ne lan bu istanbul kazan sen kepce. bi de cali$acaksa eski i$inde cali$sin istiyorum, medyada bir parmagimizin olmasi super oluyordu. ibrahim tatlises’in telefon numarasi kac lan? diyordum, 3 dakikaya elimdeydi.

saglikli, mutlu, huzurlu bir yeni ya$ dilerim kendisine. seviyoruz onu biz.
independence
onumuzdeki haftadan itibaren business channel’da hafta ici her gun saat 17:00 / 19:00 arasinda canli yayinda yari$ma programi sunacakmi$ kendisi. canli yayinda yari$macilara "bilgisozluk.com a girin ba$latmayin carkinizdan lan!" demezse muhtemelen ilk hafta ucurulacak sozlukten diyor, ba$arilarinin devamini diliyoruz. amin.
independence
bir iki ay sonra dunya evine gireckemi$ kendisi. dugunune davet etti, limitsiz alkol yok diye kibarca reddettim. buradan seslniyorum kendisine, limitsiz alkol koy monunun icerisine, dugunun de bir ceyrek altin takacagim duvagina. altinin sahte olup olmamasi ise hic sorun degil benim icin.

edit: 20 haziranda evleniyormu$ ve limitsiz icki varmi$ ama ben dugune degil nikaha davetliymi$im. napacam lan ben nikahta.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol