15 temmuz 2007 brezilya arjantin finali

trex
yedek ağırlıklı bir kadroyla turnuvaya katılan brezilya nın as kadrosu ile çok iyi maçlar çıkartan arjantin karşısında fazla şansının olmadığı final maçı.
passive
dünyanın en yeteneksiz teknik direktörünün dünyanın en iyi futbol oynayan takımı karşısındaki mücadelesine sahne olacak olan maçtır..
zenana
ligler başlamadı ve hazırlık maçları bile d smart a gecınce futbol özlemiyle yanıp tutuşan bünyeleri baya bi memnun edecek maç olacaktır.tv 8 de benim bildiğim kadarıyla.
sepulturk
brezilya’nın belki de tarihi boyunca ilk defa defansif bir oyunu benimsediği final olarak geçmektedir. messi ve riquelme’ye top geldiği an ikili üçlü sıkıştırmalar gelmekte. ilk yarı 2-0 bitmiştir.
zenana
brezilya nın 3-0 la kazandığı maç olmuştur.
*ps1:psv li ulan ne bakıyosun dalarım kafayı koyarım bakışlı alex in güldüğünün ilk kez görülmesiyle ayrı bi tat yakalanmıştır.
*ps2:dunga ya yüzyıllardır saç şeklini hiç mi değiştirmez bi insan sorusu yöneltilmiştir.türk versiyonu için: (bkz: rıdvan dilmen)
*ps3:tribünde ki göbekli kıllı brezilya taraftarının lütfen maçlara girmesi yasaklansındır,futboldan soğuttu 2 saniyelik görüntüsüyle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol