13 şubat 2023 dünyada ufo paniği

independence
abd ve kanada ufo dusurduklerini belirttiler. uruguay'da az once ufo gordugunu belirtildi. çin ucak gemilerinin tepesinde ufo gordugunu bildirdi. ayni sekilde japonya da ufo temasi bildirdi.

pentagon kisa bir sure sonra basin toplantisi duzenleyecekmis yazilanlara ve soylenenlere gore.

bu arafa ufo demek illaki uzay araci demek degil, tanimlanamayan herhangi bir ucan cisim de ufo olarak nitelendirilir. yani çin'in bugune kadar bilinmeyen bir hava balonu dahi olsa, bu da ufo olarak betimlenir ama bunun icin de pentagon basin toplantisi yapmaz muhtemelen.

twitter dogru ya da yanlis ancak pek cok goruntu ile calkalaniyor.

bakalim altindan ne cikacak.
independence
pentagon bir aciklama yapti konu ile alakali. bir yerden alintilayarak copy paste teknolojisi ile toplantinin kisa ozetini aktariyorum;

-objelerin ne olduğu, ayrıca nasıl havada durduğu henüz bilinmiyormuş fakat 4 şubatta gözükenin aksine balon olmadığına eminler.

-objelerin tehdit olmadıkları fakat iletişim sağlayamadıkları ve irtifalarının sivil havacılığı tehdit ettiği gerekçesiyle vuruldukları söylendi.

-tehdit unsuru içeren objelerin, beklenmedik manevralar yapması veya askeri ekipman, misil vs taşıması gerekiyormuş böyle bir gözlem olmamış.

-objeler çok yavaş, savaş uçakları ise çok hızlı olduklarından pilotların gözlemlerinden de obje tanımlanamamış.

simdi de enkazi bulup arastirmaya gidiyorlarmis.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol