zargan

sumpago
kullanışlı ve oldukça geniş anlamların görülebildiği fakat bulunmayan kelimeler için başka kaynak link vermemekte olan sözlük sitesidir.kullanımı kolay ve üye olması da bir o kadar kolaydır.
igor
her gecen gun bunyesine yeni kalip ve kelimeleri katabilen lakin cok aradiginiz bilinen bir kelime karsisinda degisik sonuclar vermeyi basarabilen ve o an itibariyle dumura ugradiginiz, ingilizce-turkce ceviri yapan internet sitesine verilen ad.
jason windsor
-------------------------------------------------------spoiler------------------------------------------------------------------------------------------"bu siteye erişim kendi kararıyla engellenmiştir."
telekomünikasyon iletişim başkanlığı’nın ve türk mahkemelerinin son aylardaki site kapatma kararlarının en azından kısmen keyfi olduğunu ve aşırıya kaçtığını düşünüyoruz. iletişim özgürlüğünün karşı karşıya olduğu tehlikeye dikkat çekmek amacıyla zargan’a erişimi 20 ağustos gece yarısına kadar kendi isteğimizle sembolik olarak engelliyoruz.-------------------------------------------------------spoiler------------------------------------------------------

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol