confessions

crocotium

- Yazar -

  1. toplam entry 35
  2. takipçi 1
  3. puan 2988

cennete gideceğinizden emin olsanız şu an ölmeyi düşünür müsünüz

crocotium
'near death experiences' yazıp youtube da bulabileceğiniz bisürü video var bunlarla kafayı yemiştim bikaç sene önce. bitanesi intihar girişiminde bulunmuş, ameliyattayken kalbi duruyor diğer tarafta da 'geri dönücen' diyolar. 'bidaha deneyip başarılı olursan, kendini öldürürsen bütün hayatını tekrar doğup yaşayacaksın bütün başına gelenleri tekrar yaşayacaksın' demişler.
zavallı kızcağız tabi mutlu mesut yaşamış ondan sonra.. (sike sike)

cennet olsun yada olmasın çok sıkıntılı işler yani bunlar. biraz faşist bir düzen var gibi öteki alemde. 'nereye öyle öldürüyosun kendini falan..' diyorlar.

ince beyaz tişörtle yağmurda yürüyen kız

crocotium
aklıma (nez) nezihe kalkan'ı getirdi. lan yoksa petek dinçöz müydü? belki ikisi de. tam hatırlayamadım yağmurda öyle giyindikleri bi klipleri vardı sanki. 17-18 yıl olmuş lan. çocuk halimizle bulvar gazetesine 50 bin lirayı bakkalda müşterilere rezil olmayalım diye vermeyip, dışardaki gazetelikten çaldığımız zamanlardı.

o değilde. çok hızlı geçti şu zaman be. çok hızlı.

hidrojen bombası

crocotium
1961 de sovyetler tarafından denenen 'tsar bomb' (çar bombası) bunlardan biridir. kuzey kutbuna yakın denendiği yerde bugün 400 metre çapında krater var . şimdiye kadar patlatılan en güçlü nükleer silahtır. hiroshima'ya atılanla kıyaslanması

2. dünya savaşı filmleri

crocotium
filmi siktiret de 'apocalypse world war 2' diye bi national geographic belgeseli var. 6 bölümlük. bütün bölümleri baştan sona gerçek görüntülerden oluşur ayrıca çoğu renkli. o zamanda yaşanan ancak senaryolara konu olmayan çok sayıda olay ve detay da cabası. türkçe altyazılı olanı internette mevcuttur.

independence day

crocotium
Senaryoya göre eski bir pilot olan abd başkanının uzay gemilerine karşı harekata katıldığı patriotismin bokunu çıkaran film will smith inde uzaylılara atarlandigi sahneler çok komiktir. It dalaşına girip daha yüksek teknolojili uzaylı jetlerini de indirir bu arkadaş.

ermd

crocotium
linkte emdr olarak belirtilen bişeyin başlığını ermd diye açmışsın. burdan başarılı bir yaklaşım olduğu belli. sende işe yaramış gibi. gözün duyarsızlaşmış.

kız istemek

crocotium
kız 'istenecek' birşey midir demek istediğim konu. yani bi kız sevdiği kişiyle evlenmek istiyorsa neden ebeveynlerinden izin almak zorundadır? kız bir mal mıdır? öyle olsa bile anne babasına mı aittir?

gelenektir tabi iyidir hoştur da. zamanla çok şey değişirken aslında hiçbirşeyin değişmediğini farketmek de garip. gelenek örf adet diyoruz hiçbirimiz hayatımızı bunlara göre yaşamıyoruz ama işler ciddiye gelince hepimiz anne-babalarımız, dedelerimiz-ninelerimiz gibi davranmaya özen gösteriyoruz. biyerlerde bi gariplik yokmu ?

buffy the vampire slayer

crocotium
Yönetmeni joss whedon dur. Seneler geçti bu adama avengers ı cektirdiler. Adama scarlett johanssonu robert downey i samuel l jackson u verdiler. Avengers izledikten sonra görmüştüm bunun yaptığını hem şaşırmıştım hem de niye böyle kötü olduğunu anlamıştım biraz.Düşün en son izlediğim yapımı çocukluktan hatırladığım buffy. Süper kahraman filmi çekti bu.

göbeklitepe

crocotium
15 ton ağırlığındaki taşların ikşer olarak T şeklinde üstüste nasıl konduğunu merak ettiğim 12 bin yıllık kazı alanı. hani piramitlerdeki taşların nasıl taşındığı biliniyor da bu olay gerçekten çok acayip. 12 bin yıl önce nasıl bi teknoloji kullanarak üstüste koyup öyle dizdiler çok ilginç.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol