confessions

frequency

- Yazar -

  1. toplam entry 11
  2. takipçi 1
  3. puan 2630

kkymn

frequency
edel krone isimli yaratıcı kamera ekipmanlarının kurucusudur. tasarladığı ekipmanlar oldukça fonksiyonel olmakla beraber oldukça yüksek fiyatlıdır. eskiden de kendi kendine evde kamera ekipmanları tasarlardı. daha sonra işini büyüterek dünyaya açıldı.https://www.edelkrone.com

burbank

frequency
los angeles' in kuzey batısında bulunan bir şehir. kiraları downtown a göre düşüktür ancak merkeze uzaklığı sebebiyle genellikle stüdyo çalışanları tarafından tercih edilir. yine diğer los angeles şehirlerine kıyasla oldukça temiz ve sakin bir şehirdir.

entryler arası diyalog

frequency
sözlük formatının gün geçtikçe kaybolmasından dolayı ortaya çıkan bir dezenformasyondur. entrylere tanım yerine başka bir entry e karşı bir cevap/savunma şeklinde entry girmektir. bu hususun giderilmesi konusunda yönetimin hassasiyeti elzemdir.

damla su

frequency
tadı çok kötü olan bir su markası. içtikten hemen sonra midemde ağrılara sebep olur ayrıca. hangi restoran a gidersem gideyim eğer damla su varsa geri yollarım. bildiğim kadarıyla coca cola ürünleri alan işletmelere ücretsiz dağıtılır.

vatikan

frequency
romanın içinde bulunan özerk bir ülkedir. girşinde tonlarca polis bekler. içerisinde güzel bir müzenin bulunduğu her pazar papanın konuşma yaptığı katolik mezhebinin yönetim merkezidir.

yesterday

frequency
enfes bir beatles şarkısı;

Yesterday all my troubles seemed so far away.
Now it looks as though they're here to stay.
Oh, i believe in yesterday.

Suddenly i'm not half the man i used to be.
There's a shadow hanging over me.
Oh, yesterday came suddenly.

Why she had to go, i don't know, she wouldn't say.
i said something wrong, now i long for yesterday.

Yesterday love was such an easy game to play.
Now i need a place to hide away.
Oh, i believe in yesterday.

Why she had to go, i don't know, she wouldn't say.
i said something wrong, now i long for yesterday.

Yesterday love was such an easy game to play.
Now i need a place to hide away.
Oh, i believe in yesterday.

bilgi sözlük

frequency
ekşi sözlük üyeliğimi aktif olarak kullanmama rağmen sürekli; rezalet başlıkları, şeriat-laik tartışmaları, futbol başlıkları, birbirine saldıran ve özel mesajlar ile küfür eden yazarlar olması ve sözlük yönetiminin bunlara herhangi bir müdahele de bulunmaması, çoğu moderatörün muhtemelen ya önceden konuştuğu yada yavşamak adına kızların şikayet ettiği entryleri ''gge'' olarak silmesi, ad-block kullanmadan girmenin göze zararlı olduğu, eskinin bilgi yuvası şimdi ise eski adının hürmetine insanların değer verdiği saçma sapan bir foruma dönüşmesi dolayısıyla benimde bir kaç kişinin tavsiyesiyle geçmiş bulunduğum sözlüktür bilgi sözlük.

daha çok bilgi içerikli tanım başlıkları olması dolayısıyla insanları tartışmalarla bunaltmayan bir sözlüktür.

sushi

frequency
içinde; balık, yengeç vb. deniz ürünleri ile sebze ve haşlanmış pirinç katılarak deniz yosununa sarılmış bir yiyecektir. japon mutfağına aittir.

kişisel olarak sevdiğim bir yiyecek olmakla beraber türkiye de oldukça abartılı fiyatlara satılır. amerika da benzinlikte dahi bulunur ve 6 adet rolls a 5 dolardan fazla ödemezsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol