confessions

suradakiadam

- Yazar -

  1. toplam entry 15
  2. takipçi 1
  3. puan 2727

eksi oy vermek

suradakiadam
sözlükteki bi elemanın zevk alarak yaptığı iş. bir dakika içinde son 5 entrim eksilenmiş. beğenmediysen eksilersin anlarım da beğenmediğin entrileri biriktirip topluca mı eksiliyorsun ve bundan bi haz mı duyuyorsun yada benimle bi problemin mi var anlayamadım.

edit: bu entrinin bi anlamı kalmadı lakin aynı eleman verdiği eksileri geri almış.

cinemabox hd

suradakiadam
(bkz: terrarium tv) adlı alternatifini bulana kadar kullandığım uygulamadır. terrarium da şuana kadar bulamadığım dizi veya film olmadı, altyazı eklemek de çok kolay. olurda bir film için kaynak bulamazsanız redditte geliştiricileri sürekli feed-back alıyor ve her 2 3 günde bir uygulumayı güncelliyorlar. linki de şöyle bırakayımhttps://terrariumtv.com/ şuan kendimi reklamcı gibi hissettim.

ilgi orospusu

suradakiadam
iyi veya kötü her şekilde ilgi çekmeyi isterler. kimi hasta numarası yapar kimi yeşilçam gülüşü sergiler kimi berbat olan hayatını kusursuz göstermeye çalışır... sırf bu tipler için bilimum sosyal medyalardan uzak duruyorum. yaklaşık 2 3 yıl önce almıştım bu kararı, hiç de pişman değilim. hayat kalitenizi arttırmak istiyosanız tavsiyemdir.

salvador dali

suradakiadam
kendisi sandalyeye oturup eline kaşık alır, önüne resim malzemelerini hazırlayıp uyumaya çalışırmış. kaşık tam yere düştüğünde resim çizmeye başlarmış ve insan beyni yarı uyuanıkken daha yaratıcı olduğu için daha farklı çizimler yapıyormuş.

westworld

suradakiadam
gerek oyunculuk (bkz: anthony hopkins), (bkz: ed harris) gerek senaryo, gerek görsel efektler olmak üzere bir çok konuda iyi iş çıkartılmış. dizideki aksiyon ve senaryo dengesi çok iyi oturtulmuş. ayrica 2.-3. bölümde bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum lakin 4. bölümden sonra dizi çağ atlıyor ve izlemesi gerçekten çok keyifli bir hâl alıyor.

satürn

suradakiadam
ne yazıkki türkiye'den çekilmiş olan müşteri memnuniyeti göklerde olan teknoloji marketi. şuan türkiyede aktif olan bukadar kan emici firmayı gördükçe eski günleri yad etmemek elde değil.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol