confessions

zeigarnik

- Yazar -

  1. toplam entry 26
  2. takipçi 1
  3. puan 2866

güvenpark

zeigarnik
an itibariyle yoğun bir kalabalık var. gece saatlerinden itibaren barikatlar hazırlanmış ve adalet yürüyüşü için tedbirler alınmıştı. chp milletvekili enis berberoğlu'nun tutuklanması akabinde chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nun önderliğinde güvenpark'tan başlayacak olan yürüyüşün istanbul maltepe cezaevine kadar devam edeceği ve yaklaşık 22-23 gün sürmesinin planlandığı belirtiliyor.

adalet yürüyüşü

zeigarnik
15 haziran tarihi, iktidar ve iktidara yakın kalemşörler tarafından bir hafta öncesinden bu yana dillendirilmekteyken, ana muhalefetin tam da bu tarihte başlatacağı bir eylem, danışıklı dövüşün en iğrenç halini gözler önüne seriyor.
oylar çalınırken sokağa neden çıkmadın?
%13 oy almış bir partinin vekilleri tutuklanırken neden sokağa çıkmadın?
bizler ki demokrasi için adım atan herkesin yanında duracak, arkasında olacak insanlarız yalnız bu iktidarla danışıklı dövüşlerinizden artık sıkıldık, yemiyoruz.

bu sokağa çıkma kararına kılıçdaroğlu'nun kendi üslubuyla cevap veriyorum; biz bunları doğru bulmuyoruz.

dilencinin üzerindeki nakit

zeigarnik
ana haber'de polislerle diyaloğuna şahit olduğum ve ilginç bulduğum dilenci kişisidir. hem görünümü, hem konuşması gerçekten ilginç, kafamdaki dilenci profiline uymuyor. sistemi çözmüş, para yapmak için kendine onurlu veya onursuz bir yol tutturmuş, bu yolda da muvaffak olmuş biri gibi. böyle insanlar görünce eleştiremiyorum. onurlu sandığımız mesleklerle milyarlar kazanan, legal görünen kirli paralar bir yanda dururken, bu arkadaşın yaratıcı çabasını eleştirmeye sıra gelmiyor.

bilgi sözlük ios uygulaması

zeigarnik
mobil sitesini yeterince kullanışlı bulduğumdur. kişisel olarak büyük sosyal medya platformlarını da (bkz: facebook) (bkz: twitter) uygulamadan değil, parolalarını kaydettiğim ve safari'de favorilere eklediğim, bu sayede tek tıkla erişebildiğim mobil sitelerinden kullanıyorum. bu sayede uygulamaların zaman içinde veri biriktirmek suretiyle hafızada yer işgal etmesi, ram kullanması gibi sorunlardan kurtuluyor, aracısız, doğrudan web site erişim deneyimi yaşıyorum. mobil uygulama kullanmaya alışanlar için kullanışlı olacaktır elbette.

2017 yılının akıllı telefonları

zeigarnik
tarafımdan en çok merak edileni şüphesiz ki iphone 8'dir. zira tasarım anlayışını yenilemez, elma yanaklı ekranla, bal dudaklı kasayla gelirse; samsung, xiaomi gibi tasarıma odaklanmış, sıfır çerçeve kavisli ekranlar çıkarmış markaların ürünleriyle rekabet edemez. ios 11 yazılımıyla denetim merkezinden hücresel veri açmayı yeni getirmiş bir marka olarak yenilikçiliği rahmetli jobs'tan beri terk etti zaten. bu sene iphone ölecek mi kalacak mı belli olur.

bilgi sözlük

zeigarnik
bugün ekşi sözlük, kalesine gelen tehlikeli atağı gol yiyerek savuşturmuştur. bilgi sözlük üstüne düşeni yapmış, bi sherlock gibi olayların üzerindeki esarar perdesini kaldırmış ve yeni yazarlarına selam çakmıştır.

gorillaz

zeigarnik
manchester opera house'daki demon days konseri baştan sona tekrar tekrar izlenesidir. tüm şarkılarda insanı şaşırtan bir şovları mevcut. buradan sonrası spoiler olur. izleyin, izlettirin efendim.

agnes obel

zeigarnik
bir müzisyen hanım ablamız. philharmonics albümü baştan sona dinlenesidir. albümden (bkz: riverside) gerek enstrümantal doygunluk, gerek sözleri, gerekse klibiyle tam bir şaheserdir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol