confessions

retired7805

- Yazar -

  1. toplam entry 18
  2. takipçi 1
  3. puan 3074

yum gözlerini

retired7805
Son zamanlarda D&R'dan alldığım en iyi kitap Yum Gözlerini. Çok ilginç kitabı okurken aralarda QR Kodlarla film gibi çekilmiş sahnelere gidiyorsunuz. Karakterle ilgili bilgi almak için Wikipedia'ya yönlendiriyor, yada kitap için özel besta ve şarkı yapılmış onun klibini izliyorsunuz. D&R'da yer alıyorsa muhtemelen kitap satan sanal veya real her platformda vardır. Bilim-kurgu roman sevenlere şiddetle öneririm. Birde zaman yolculuğu konusunu farklı bir bakış açısından işlemiş Özgür Göç. Ben oldukça başarılı buldum. Bu tür çalışmalar ile umarım daha çok karşılaşırız. Kişisel gelişim kitaplarından gına geldi artık. Kaliteli kitap arayanlara öneririm. 2. Gün dolmadan kitabı bitiriyorsunuz. Umarım bu tür yazarlar ve bu tür kitaplar çoğalır. Bu arada kitapta yer alan soundtrack müziğine bayıldım, videolarda bir o kadar başarılı. Sitesi şurda D&R dışında burdanda satın alnıyormuş. Okumalı okutmalı...

4n1k film oluyor

retired7805
genç yazar büşra yılmaz'ın satış rekorları kıran 4n1k adlı kitabı film oluyor.

özellikle gençlerden oluşan çok büyük bir hayran kitlesine sahip, büşra yılmaz'ın 100 binin üzerinde satış rakamına ulaşan 4n1k kitabı fabrika yapım tarafından beyaz perdeye uyarlanıyor. genç bir kızın birlikte büyüdüğü dört çılgın erkek arkadaşı yüzünden akranlarından biraz farklı bir kız haline gelişi ve ardından doğum gününde gelen bir paket ile hayatının tümden değişimini konu alan kitap sinema izleyicisi tarafından da merak uyandıracağa benziyor. yönetmen ve oyuncu kadrosu sır gibi saklanan 4n1k filminin yapımcı koltuğunda ise öner arslanel var. gişede yüksek bir rakama ulaşması beklenen 4n1k filminin kitabı, wattpad'de 2 milyonun üzerinde görüntülemeye ulaşarak rekor kırmıştı. şimdiden merak uyandıran filmin çekimlerine ise ağustos ayında başlanacak.

prefabrik yapı

retired7805
inşaat şirketi. günümüzde rahatlık kolay halini tanımlarken tasarlanmış bir aparat kabin karşımıza çıkar. genelde gemilerde alışveriş merkezlerinde görülür tek kişiliktir. alışveriş merkezlerinde kabin kıyafet değiştirmeye yarar.

pro evolution soccer 2011

retired7805
bilgisayara karşı oynarken ne zaman rakip takım frikik atsa istisnasız gol oluyor şaka gibi. rakip frikik atmak üzereyken bir oyuncumu kale direğine getirerek buna kısmen de olsa bir çözüm buldum ama kısmen diyorum çünkü hala gol yemeye devam ediyorum. sorun bende mi anlayamadım.

counter strike global offensive

retired7805
az önce hayatımın en heyecanlı anlarını yaşadığım oyun. abartma diyebilirsiniz ama gerçekten izlemeniz lazımdı maçı. takım olarak berbat oynuyoruz. adamlar hs, bıçak falan dalga geçiyorlar resmen. hile yok adamlarda bu arada, biz çok kötüyüz.

neyse 0-14 oldu ben "y" tuşuna basarak karşı takımın da görmesi için "we can do it" yazdım. bizimkiler de "yes we can" yazdılar. adamlar "lol", "xd", "ahaha" falan yazdılar haliyle. maçı 16-14 kazandık. ulan bu kadar mutlu olduğum an çok azdır. üstüne bir de 3 dolarlık case düştü. deymeyin keydime. kahkaha ata ata geziyorum evde mutluluktan.

bilmeyen arkadaşlar varsa not: maçlar 30 round üzerinden oynanıyor, 16 yapan maçı kazanıyor.

aylar sonra gelen edit: son oylananlarda gördüğüm için şimdi tekrar okudum bu entrymi. hayatımın en heyecanlı anları demişim la. tabii ki de en heyecanlı anları değil, anlık coşkuyla yazmışım.

counter strike

retired7805
2001 yılı..

counter strike internet cafelerde hasılat rekorları kırıyor. sınıfça oynamak için dersimiz öğlen 1'de başlamasına rağmen sabahın 9.30 'unda tüm erkekler okuldaydık. toplanıp hemen yandaki internet cafeye giderdik. bir gün bizim ekipten yağız sabah cafeye bir saat geç gelince cafenin sahibi bunu içeri almadıydı git geç kağıdır getir lan diye.

wacom

retired7805
aylardır kullandığım tabletin üzerinde yazan ve her seferinde ısrarla viacom diye okumam sebebiyle allah allah viacom böyle şeyler niye üretiyo diye düşünüp düşünüp durduğum marka. az önce vardım gerçeğin farkına, salaklığın da bi sınırı var tabi.

yurtta sulh konseyi

retired7805
yaklaşık 800 tane tanıdığım personel içinde bir tane bile üyesi olmayan, tsk içinde herhangi bir emir yayınlamayan konsey. rollerini iyi oynadılar, mağduriyeti çok iyi bir şekilde sağladılar. asla destek görmeyecek, aptalca bir girişimi gerçekleştirmelerine başka bir anlam yükleyemiyorum ben.

ayrıca atatürkçü insan böyle bir olayı gerçekleştirmez onu söyleyeyim. fetocu olabilirler bak.

ümit dündar

retired7805
şu an net detayları bilinmemekle birlikte 15 temmuz 2016 darbe girişiminin kilit ismidir. 1960 darbesinde ragıp gümüşpala'nın durumuna çok benzer bir süreç yaşamış veya cemal gürsel tarzı bir misyon için özellikle esir alınmamış da olabilir.

ordu komutasında tüm orgenerallar esir alındığı darbe akşamında. darbenin esas olarak harekat merkezi olan 1. ordunun komutanı olarak görev yapmakta olan ve şans eseri esir alınamayan komutandır kendileri.

ilhan varank

retired7805
1994 yılında necatibey eğitim fakültesi matematik bölümünden mezun olmuş, 2004'te ohio state university'de doktorasını tamamlamıştır.

afyon kocatepe ve yıldız üniversitesi'nde görev yapmıştır. öğretim teknolojileri ve materyal geliştirme alanında önemli bilimsel çalışmalara imza atmıştır. yıldız teknik üniversitesi bilgisayar öğrenim teknolojileri eğitimi bölüm başkanlığı yapmıştır.

15 temmuz 2016 tarihinde paralel ihanet çetesine mensup eşkıyalar tarafından vurularak şehit edilmiştir.

john wick chapter two

retired7805
keanu reeves'in birbirinden farklı 5 kelimeyle toplamda 10 cümle kurduğu film. ayrıca uzun süredir izlediğim en yaldır yaldır silah kullanan karakterdi sanırım john wick. silahla yakın mesafe adam öldürme konusundaki pratikliğiyle takdirimi kazandı.

snowden

retired7805
"ben bir pentagon-cia ortak yapımıyım" diye bağıran film. gerçi bu ikilinin karışmadığı hollywood filmi var mı diye sormak lazım. ama bu filmden çıkınca snowden'in "doğru bir niyetle yanlış şeyler yaptığını" izleyeceğimizi falan düşünüyorum. öyle yumuşak, ince ince mesajlar yani.

golden virginia

retired7805
yanına içeceğimi alıp keyif yaptığım tütün. o kadar içimi güzel ki, sürekli içesi geliyor insanın... ağızda güzel bir tat bırakıyor. bi' zamandan sonra sarma konusunda da otomatiğe bağladım. yardırıyorum anlayacağınız. ciğerler bayram...

whatsapp

retired7805
rehberden kayıt silmeme rağmen ısrarla listemde sildiğim kişiyi gösteren uygulama. neyse efendim whatsapp'ta bu kişiyi görüntüle diyoruz, peşine kişiyi rehberde göster'i seçip ikinciye silme gibi bir şey var. yaptım oldu. kaç gündür bembeyaz ekran görmeye dayanamıyorum üzüldüğümden. bunun bilincinde olan insan ısrarla eklemeyince, böyle inatla çözüm bulunuyormuş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol