confessions

sirintyson

- Yazar -

  1. toplam entry 7
  2. takipçi 1
  3. puan 3179

rusya'nın suriye'den çekilme kararı

sirintyson
istediğini aldı. herkesi masaya istediği şekilde oturttu. abd ile anlaştı. imajını o biçim yaptı ve sıra gelen yeni hamlesini hayata geçirdi. bu durum bizi de ciddi anlamda ilgilendiriyor. başka sözlüklerde bu olaya çocukça yaklaşan bilindik tipler var ama bu işler onların hayal dünyalarındaki gibi yürümüyor.

the hateful eight

sirintyson
çok uzun anlatmış. biraz daha kısa olsaymış daha iyi olurmuş. çünkü replikler abartıldığı kadar değil. tarantino'nun çok daha iyi repliklerini gördük. tabii nacizane düşüncem. başkaları farklı düşünebilir.

the revenant

sirintyson

ayı sahnesi gerçekçi yapılmaya çalışılmış ama bir boz ayı bir adama bırak iki üç dakika şiddet uygulamayı, iki tane vursa o adamın yaşaması veya sağlıklı olarak hayatına devam edebilmesi imkansızdır. ayının iki pençesiyle leonardo nun sırtına bastığı sahnede omurganın kaç parçaya ayrılabileceğini tahmin edemeyiz. discovery de boz ayı saldırıları üzerine yapılan belgeseli izleyenler bilirler. ama adam o şartlarda, o yaralar ve kırıklarla kurtuluyor. kurtulduktan sonra uçurumdan düşüyor, yine ayağa kalkıyor.

legend

sirintyson
beklentim çok büyüktü bu film için. ama beklentiyi karşılamıyor. görüntüler iyi. ama senaryo yapılmak istenen film için çok yetersiz kalmış. yan karakterler çok az. olanlar da güçlü değiller. süs olarak konulmuşlar ama hikayenin yetersiz anlatımından dolayı süs bile olamıyorlar. film özel olarak tom hardy'e yapılmış gibi duruyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol