confessions

elamdanmahrum

- Yazar -

  1. toplam entry 19
  2. takipçi 1
  3. puan 3675

iki erkek arasında kalmak

elamdanmahrum
bir bağyanın düşebileceği pis durumlardan biridir.bazen fiziksel olur bazen düşüncede zuhur eder.

kadınlardaki erkek seçimlerinde gözlemlenen bir güç arayışı hep alternatifleri karşısında daha baskın olanla sonuçlanır.fakat bu baskınlık kişinin yaşına,tercihlerine veya tecrübelerine göre değişebilir.belki bu evliliğe kadar gider belkide kendisinden götürdükleri ile yada daha da kötüsü ikisinin arasında uzunca bir bekleyişle birlikte tost yada hamburger olmakla sonuçlanır.bunu biz bilemeyiz.

sıçarken yüzde oluşan surat ifadesi

elamdanmahrum
sıçma eylemini afiyetle yerine getirirken makattan çıkan kangal kangal sucuklara nazire yaparcasına, ekşimtrak bir haliyeti ruhiye içindeki bünyenin reaksiyonel surat ifadesidir.

kısacası yukarıdaki sıçık bir tanım kadar berbat birşey olsa gerek.

bir gün aynayı karşıma alıp sıçarken kendi suratıma bakıp o sıkıntılı andaki ifademe bakarak gülmek istiyorum.hemde anırırcasına gülmek.akabinde duş telefonuyla götü taharetlemek.

durmak bilmeyen damacana pompası

elamdanmahrum
damacana pompasının kontrolden çıkarak,eldeki bardak suyla dolduğu halde hala daha akıtmasını ifade eder.

sinir oluyorum lan.bir bardak su keyfimiz var,ciğerimiz yanmış şurada, iki kere basıyoruz üç aileye yetecek kadar su fışkırtıyor damacanadan.ondan sonra çoraplar ıslanmış,yerler gölet,etraf oluk oluk cıvıklık.

minibüslerdeki para transferi

elamdanmahrum
minibüs veya benzer toplu taşıma araçlarında şöföre uzak bölgedeki yolcuların önündeki kişi yada kişiler vasıtasıyla gönderdikleri paranın elden ele dolaşma hadisesi.

en nefret ettiğim olaydır şu meret.bazen minibüse binmek bile gelmiyor içimden sırf şu sebepten.adam direk geçer en arkaya,gönderir önden herkes sırayla.ulan versene işte biner binmez.bir de para üstünü gönderirsin gerisin geriye.eğer en baştaysan sıçtınız demektir.

yaran fıkralar

elamdanmahrum
nam-ı kemal günün birinde afrika'da yamyam bir kabilenin eline düşer. kabile reisi nam-ı kemal'e kurtulabilmesi için tek şartın bir dizi testten başarıyla geçmesi olduğunu söyler. bunun üzerine nam-ı kemal ölmektense testi kabul eder. bunun üzerine kabile reisi testin kurallarını açıklar. testte üç ayrı kulübe bulunmaktadır. birinci kulübede bir kasa viski, ikinci kulübede dişi çekilecek vahşi bir aslan, üçüncü kulübede ise kabilenin en azgın hatunu. nam-ı kemal önce bir kasa viskiyi içecek sonra aslanın dişini çekecek en son olarakda kadını mutlu edecek. derken test başlar ve nam-ı kemal birinci kulübeye girer, aradan saatler geçer bizimkinden ses yok derken 6-7 saat sonra yalpalayarak dışarı çıkar ancak ayakta zor durmaktadır. zar zor ikinci kulübenin yolunu bulur ve girer. girmesiyle birlikte kulübede gürültüler kopmaya başlar, toz duman birbirine girmiştir, aslanın acılı kükremeleri kulakları sağır eder. aradan 2-3 saat geçtikten sonra nam-ı kemal sallanarak dışarı çıkar ve reise dönerek "dişi çekilecek orospu nerde" diye sorar.

barmen spermi

elamdanmahrum
alkollü mekanlarda menüye giremeyen fakat çoğu barmenin bildiği bir çeşit kokteyl.votka bardağında 4 cl votka yada cin+geri kalanına sprite doldurularak üzerine dökülen bir kaç damla(daş) baileys ile servis yapılır.barmen spermi denmesinin sebebi baileysin kokteyl içerisinde kah aşağı kah yukarı sperme benzer bir şekilde hareket etmesidir.tatlı bir kokteyldir her ne kadar görüntüsünden iğrenen müşteriler olsada tadı mükemmeldir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol