confessions
  1. toplam entry 7
  2. takipçi 1
  3. puan 3101

far cry primal

kurtlarladansedenyureklikaplan
nasıl başlığı olmaz, bu ne tür bir vicdan diyerekten başlığını açtığım güzide oyun. sözlüğe yeni olduğum için tasarımdan kelli başlığı ıskalamış da olabilirim tabi.

neyse, itin götüne (bu tabirler serbest mi burada da? bak onu da tecrübe edeceğiz şimdi..) defaiyetle sokulup çıkarılmasına, daha oyun çıkmadan ubisoft'un sayısız puştluğundan ötürü hakkında olumsuz eyyamcılık zuhur etmiş olsa da, ses-grafik-kontrol karışımı çok iyi bir atmosfer ve keyifli bir tecrübe sunmuş oyuncuya.

atmosfer kimi zaman sizi 5 adım atmaya korkutacak kadar ürkütücü iken, ensenize atlayan bir adet jaguar sizin ilkel donunuza sıçmanıza sebep olabilir.

craft, skin, gather sistemleri, hunting ve türlerin map'de bölgelere ayrılması vs..olmuş bu oyun. hikaye de oldukça epic. daha ne olsun? ama oyunlar çok pahalı, bu da merkez bankasının suçu. israil oyunu. far cry değil, dolar yani.

bilgi sözlük

kurtlarladansedenyureklikaplan
zannediyorum 2004'de açılmış olan lakin benim yeni adını duyduğum, ekşi krizinden sonra adeta bir "bunker" görevi gören, umulur ki bu gelir-geçer süreç sonrasında da hatrı sayılır bir yeni kitleyi kucaklayacak sözlüktür.

bir de, birebir, cogito, ihl; ekşi falan derken; ben de buradayım artık. selamlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol