confessions

kitap21321

- Yazar -

  1. toplam entry 51
  2. takipçi 1
  3. puan 4023

52. cumhurbaşkanlığı bisiklet turu

kitap21321
organizatörün bu sene değiştiğini sağdan soldan okuduklarım kadarıyla yandaş olduğunu öğrendim. istanbul etabında ki amatörlükler güvenlik açıkları rezil etti, kapadokya etabı çok güzel görüntülere sahne oldu, konya etabı rüzgardan dolayı beklenenin çok dışında geçti,maalesef konya torku takımı bekleneni sergileyemedi bu rüzgarda paletondan kopan ekipte yer alamadı,kendi kendime güzel bir etap oluyor derken yine dayının biri gavat gibi çok iyi kaçış yapan ekibin önünden geçti. anlamak mümkün değil neden geçer bir insan karşıya böyle bir durum sırasında. izlemesi insanı yol bisikletine heveslendiriyor.

turkcell

kitap21321
alo deyip derdimizi sıkıntımızı birine anlatamadığımız gsm firması, illa bilgisayarla konuşturmak istiyorlar, rica minnet ediyorum bilgisayara(telesekretere) beni operatöre aktar bir insana merhaba deyip sıkıntımı onunla çözeyim diye. insanlar çalışsın üç kuruş para kazansın nedir yani bu telesekreter olayları?

yökatlas

kitap21321
seneler içerisinde onlarca kazık yediğim kurumun bugüne kadar tek beğendiğim hareketi, bakalım olmayacak ümitlere soktu beni ama bir taklaya daha gelmeyiz umarım. güzel işlevsel bir proje.

metroda inenleri beklemeden binenler

kitap21321
yukarıda bir arkadaşında dediği gibi bursa'da çokça bulunan insanlardır, oturma ihtimali olmadığı halde inmene müsade etmez iter seni, omuz atar sana, önünde durur, uğraşılması yüksek sesle uyarılması gerektiğini düşündüğüm insanlardır. hatta ukalalık etmekten geri kalmaz gözümüz kesiyorsa kavga edilmesini bile temenni ederim.

ygs 2016

kitap21321
soruları yayınlanmış.ufak bir taklaya gelmişim, şuan yapmamız gereken şey 1-2 gün kafayı dağıtıp sakin ve hızlıca lys ye odaklanıp gereken çalışmayı yapıp, seneye de biz 50 binden 10 bine çeken örnekler listesine girmeliyiz.
ekleme: dün ufak bir sorular sızdı mı olayları döndü internette twitter'da ösym açıklama yapmış biz dağıttık soruları telif hakkını ödeyenlere verdik vs. diye
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol