confessions

engizisyonyolcusu

- Yazar -

  1. toplam entry 6
  2. takipçi 1
  3. puan 3110

sabri ok için 4 milyon tl ödül konması

engizisyonyolcusu
(bkz: sabri ok[bkz]cemil bayık[bkz]mustafa karasu)murat karayılan[/bkz]bese hozat(bkz: duran kalkan[bkz]nuriye kespir[/bkz[bkz
arkadaslar bu kişiler öyle başına ödül koyarak yakalanabilecek kişiler değil. bu teröristler kandil de ya da bilimum avrupa ülkelerinde ikamet ederler ve [bkz]kck yürütme konseyi
)üyesidirler.öyle operasyona falan katılmazlar ,operasyonların planlayıcısıdırlar.zaten türkiye bunların bir ya da birkaçını canlı ya da ölü ele geçirse kandilde öyle bir çözülme olur ki. yani demem o ki bu adamların kellesine para ödülü koymayla bu adamlar ele gecmez. ha varsa taşşağın sınır ötesi operasyon yapar kandili,zapı,garayı darmaduman edersin ya da uluslararası prestijin olsa bu adamların başka ülkelerde faaliyet yürütmesine ,lobi olusturmasına engel olursun. istersen milyar dolar ödül koy bu adam türkiye sınırına girmedikçe ki kck yürütme konseyi operasyona katılmaz, yakalanması imkansız.

akp'nin 14 yıldır iktidar olmasının sebebi

engizisyonyolcusu
basiretsiz muhalefet anlayışı,tabanındaki cahil (ya da bilinçli olarak cahil bırakılmış) toplum kesimi,ahlaksız ve yalaka havuz medyası aracılığıyla toplumda yarattığı düşmanlığı diri tutması hatta alttan alta körüklemesi, işine gelince milliyetçi kesilip mhp nin tabanına işine geline radikal demokrat kesilip kürt oylarına oynaması,özellikle son zamanlarda tabanında oluşturduğu cemaat nefretini diri tutabilmek için ota boka paralel deyip durması, yine aynı şekilde her konuşmada chp zihniyeti lafını kullanarak tabanında cumhuriyet düşmanlığı yaratıp çakma osmanlıcılık oynaması,hitler felsefesinde olduğu gibi hata yaptığını kabul etmeyip yandaş yalaka medya aracılıyla da tabanı hata yapmadığına inandırması,yandaş firma ve işadamlarına verilen paralar silinen vergi boçları ve hibe edilen ihaleler, kendisine karşı çıkan her muhalifi aleni şekilde saf dışı bırakmaları vs uzayıp gider bu liste..ancak bütün kapılar sonunda cehalete cıkar. iktidar her fırsatta kendine suni düşmanlar yaratıp toplumu gerdi ve bu gerginlikten ekmek yedi.toplumun büyük kesimi cahil bırakıldı.şimdi cahil bıraktığı bu kitleye elinde tuttuğu medya ve basın aracılığıyla istediği herseyi inandırabiliyor ve o tabanında tuttuğu bu kitle zaten adamları her seçim iktidar yapmaya yetiyor. zaten adamın siksen oy alamayacağı kesimler var bunu cok iyi biliyor .yaptığı da tabanını gerginlikle,düşmanlıkla ,yalanla yanında tutmak.bu kitlesi zaten yetiyor ve attığı her adımda bu kitleyi ayakta tutmaya yönelik.medyayı basını elinde tutan malesef ülkeyi elinde tutuyor. bu iktidar da şu mevcut konjuktörde uzun süre ayakta kalacak gibi gözüküyor.

bilgi sözlükte pek fazla siyasi başlık olmaması

engizisyonyolcusu
uzun zamandan beri bilgi sözlüğü aktif takip etmeme rağmen türkiyenin önemli ,güncel konularında hiçbir başlık açılmaması ve değerli suserların bu konularda fikir beyan etmemesi dikkatimi çekmiştir. oysa interaktif sözlükler türkiyenin aynası olmuştur hep ve bu mecralarda ortaya çıkan değerli fikirler yeri gelmiş gündem oluşturmuş, kısa sürede bircok insana ulaşmıştır. diğer interaktif sözlüklere göre bilgi sözlük bu konuda biraz geridir. insanlar çoğu zaman gündemi takip etmek adına interaktif sözlükleri incelerken malesef bilgi de bu biraz yetersiz kalıyor. diyebilirsinizki bilgi sözlük formatı böyle.ancak bakıyorum bazen dolaylı yollardan başlıklar açılabiliyor.özellikle ekşi direnişi sırasında dağılan birçok yazar artık farklı sözlüklere yöneldi. naçizane fikrim sözlük biraz daha gündem belirleyen ,gündemi yönlendiren bir hal almalıdır. bu konuda bütün yazar arkadaşlar da daha fazla sorumluluk üstlenmelidir.

logoterapi

engizisyonyolcusu
insanın en çaresiz ve umutsuz kaldığı dönemlerde bile nasıl yaşama tutunulacağının en etkileyici örneği olan kuram ve kurama ismini veren kitap.nazi kampları, yahudiler, insanlık ve umut la ilgili en sağlam kitaplardan birisi. teorik bir kitap gibi görünse de bir solukta okunabiliyor ve su gibi akıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol