confessions
  1. toplam entry 16
  2. takipçi 1
  3. puan 3656

15 temmuz 2016 fransa'da kamyonlu terör eylemi

eksidenucurulankertenkele
http://www.sonbisey.com/fransada-teror-saldirisi-cok-sayida-olu-var/#

olayları dakika dakika anlatmışlar.

"02:43 – sky news: mısır'da ışid yanlıları saldırıyı kutlamak için sokaklarda" şu şekilde olan bir gelişme dikkatimi çekti.

allah hepinizin belasını versin. nasıl yapabiliyorlar böyle bir şeyi ben anlayamıyorum. zoruma gidiyor dünyamızın her geçen gün daha da kötüye gitmesi. üzülüyorum, dua ediyorum. elimden başka hiçbir şey gelmiyor.

bilgi sözlüğün gizli reklamları

eksidenucurulankertenkele
az önce fark ettiğim reklamlardır. "reklam" isimli yazar sürekli bir sitenin ya da bir ürünün tanıtımını yapıyor. ilk bakışta siteyle alakalı gibi durmuyor fakat yazarın profiline girince 190 küsür entrysi olduğu görülüyor. independence'nin bu entryleri görmeyip, yazarı şutlamaması imkansız. bu şekilde bilgi sözlüğün para kaynağını da öğrenmiş olduk.

not: reklama karşı değilim. ne kazanılıyorsa sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. ve gerçekten mantıklı bir düşünce olmuş. tebrik ediyorum.

independence nin aslında dişi olması

eksidenucurulankertenkele
kimliğini gizlemesi ve sentezlerimin sonucu olarak ortaya atmış olduğum, birkaç deney aşamasından sonra kesinlik kazandıracağım hipotez.

edit: evet arkadaşlar, ındependence yemi yuttu.
şöyle izah edeyim; adminimizin kendini saklama kompleksi olduğunu hepimiz biliyoruz.

başlığı açtığım anda online olan adminimiz entryi gördü lakin kesinlikle cevap vermeyip, yakın arkadaşına @2 yi yazdırdı. ardından benden edit bekledi. yeni edit gelmeyince 2. hamlesini yapacaktı ki @3 dalga geçmek için kendi kendine triplere girdi. bu durum beni şaşırttı admini ise dehşete düşürdü. dehşete düşen admin son olarak girdiği entry ile nefret söylemlerinde bulundu. böyle bir kompleks yalnızca bir bayanda ya da kendini bayan hisseden bir bayda bulunabilir.

bu kompleksin sebebini yüzde 60 olarak kocasına bağlıyorum. internetin karanlık yüzü olan erkeklerin karısına karşı olacak tutumlarını görmeyi istemedi tabikide.
yüzde 40 olarak da yine kocasına bağlıyorum. internetin karanlık yüzü olan erkeklerin kocasına karşı tutumlarını görmeyi istemedi tabikide.

eski nesil nereye gidiyor

eksidenucurulankertenkele
harbi nereye gidiyor bu eski nesil?

tek yaptığınız ya da yapabildiğiniz yeni nesili eleştirmek, yeni nesile bok atmak. siz 17 18 yaşlarınızda 12 eylül olaylarıyla ilgilenip boş yere kendi çapınızda kavgalar edip kendi kendinizi öldürüyordunuz.
ölümler devam etmiyorsa, bir ana bile "çok şükür bu da bitti" diyorsa bu yeni nesiller sayesindedir.

edit: bak bak yaşadığımız ülkenin halini de yeni nesile bağladı hemen. 60 yaş sendromuna mı girdin abicim? oy kullanıp yönetimi şekillendiren sizsiniz. gelip burda rerörerö etmeden önce düşünün.

yeni nesilin bilmediği şeyler

eksidenucurulankertenkele
17 yaşındayım, yeni nesil dediğiniz nesil yaşıtlarımdan başka kim olabilir ki?

15 entry girilmiş, içerisinde bilmediğim sadece "müzik kaseti ile sigara izmariti arasındaki bağ" var. diğerlerini az çok biliyorum.

ya siz kendinizi çabuk yaşlandırıyorsunuz ya da biz öğrenmeye fazla hevesliyiz. sonra da dersiniz ki "yeni nesil nereye gidiyor?".

bilgi sözlükte çaylak onay listesinin yetersiz olması

eksidenucurulankertenkele
an itibariyle 10850 yazar? üyesi bulunan bilgi sözlüğümüzün pek de elle tutulur bir çaylak onay listesi yok. gelen herkes 1, en geç 2 günde yazar olabiliyor. bu da pek seçici bir yol değil.

ındependence sürekli yazarları uçuracağına güzelinden 1 2 aylık onay listesi oluştursa, bu sürenin sonunda da çaylakları kaliteli bir kadronun gözetiminden geçirse sözlüğümüz daha keyifli bir yer haline gelecektir.

hali hazırda yazar olan fakat ruhu çaylak olan suserları da şu an ki yöntemiyle uçurması tabiki de devam etmelidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol