confessions

casio

- Yazar -

  1. toplam entry 10
  2. takipçi 1
  3. puan 3157

lady gaga

casio
30 yaşına girmiş amerikalı sanatci. evet kendisine sanatçı diyorum çünkü bu kadın pop dünyasındaki diğer çöplerle kıyaslanmamalı.

kendi şarkılarını yazan iyi düzeyde piyano calan ve en önemlisi de canlı performansının değişiklik göstermediği hep bi ortalama ustu olduğu popcudur.

geçen sene ve bu senenin başları kariyerinin en önemli dönemlerinden olmuştur.(tabiki en onemli kariyer donemi demiyorum çünkü 2009-2012 dünyayı domine etme yıllariydı.) golden globe kazanıp grammy ve oscar adayı olmuş ve superbowl oscar gibi organizasyonlarda performans sergilemiştir. özellikle oscardaki till it happens to you performansı ve cinsel saldırı mağdurlarıyla sahne alması mükemmeldi.

bu sene 5. albumunu çıkararak tekrar pop dünyasında eski ihtişamlı günlerine dönmesini umuyorum. biraz nisanmis dugunmus bu isleri bırakmalı ve albüme odaklanmalı!!

yeni albümünde mark ronson redone gibi önemli prodüktörlerle çalıştığını biliyoruz umarım beklenti karşılar

batman v superman dawn of justice

casio
bu film için çok yükselip düştüm hep.

ilk hayal kırıklığım ben affleck oldu beni tamamen bitirdi. nerde benim güzeller güzelim christian bale'im ah. sonra acaba iyi midir dedim wonder woman da varmış falan diye. wonder woman'ın çizgi roman ve çizgi filmlerdeki görüntüsünde olmasını beklerken bu halde görünce yine bi düştüm. mavi gözsüz ww mu olur allasen. filme de az kaldı her yeri dc comics ürünleri justice league çizgi romanları falan sarınca ben bi yine yükseldim.

bu saatten sonra joker tshirtümle batman çoraplarımla uyuyup zaman öldürüp beklicem artık napalım.

he bu arada
superman ölüyo diyolar arkadaşlar batmanın götünü de wonder woman kurtarıyor tabi. çizgi romanlarda batman ve wonder woman arasında bi çekim olmuştu bakalım var mı yine öyle şeyler onu bilemem

fetö

casio
bugün cumhuriyet gazetesinde görüp "fetö ne yav yeni mi çıktı bu" diye tepki verdiğim kısaltma. komik olmuş hele ki terör örgütü olduğu söylenen kısaltma için mıncıklayarak sevilesi olmuş yani ne bileyim düzeltin bunu bence.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol