confessions

tindersticks

- Yazar -

  1. toplam entry 8
  2. takipçi 1
  3. puan 3096

sigur ros

tindersticks
heima sayesinde kesfettigim ve muptelasi oldugum grup. icimde izlanda aski yaratmis, sirf bu adamlar yuzunden bir defa gidip canli kanli izleyip/dinlemek istiyordum. son turneleri hakkinda bir aciklama yaptilar, kisaca 'bize guvenin, her sey cok farkli ve muhtesem olacak'. aciklama esnasinda turkiye konseri yoktu ve aciklamaya bakip gidemeyecek olsam bile insani heyecana sokmustur. daha sonra turkiye konseri aciklandi fakat konserin kapali alanda olmasi sebebi ile ikilemde kaldim. su gunlerde kara kara dusunuyorum. ne yapmaliyim sozluk. bir yanim; bir daha nerede goreceksin bu adamlari derken, diger yanim konserin 'heima' belgeselindeki gibi bir acik havada ya da oyle bir atmosferde olmasi gerektigini dusunuyor. sanirim yaptiklari aciklamadaki gibi, gruba guvenip gidecegim.

netcad

tindersticks
genelde harita mühendislerinin kullandığı program. eski arayüzü felaket, son sürümlerindeki ise autocad'dir. bir başka sevilmeme sebebi ise kaçak yollardan kurulumunun inanılmaz zor olması. son sürümlerde daha da zor bir hal aldığını, hatta nette yaptığım araştırmalarda kaçak kullananlardan baya bir yakalanan olduğunu okudum. yalnız beni irrite eden nokta, bildiğim kadarıyla öğrenciye bile ücretsiz bir yazılım sunmamasıdır. en azından benim zamanımda yoktu. üniversite okuyorsun, bu programı öğrenmem lazım, ama işte. ama autocad öyle mi. elin gavuruna veriyorsun normal bir e-mail, ben okuyorum abi diyorsun, al sana o zaman üç yıllık lisans diyor adam. milletimizden birinin yaptığı programı bile kullanamıyoruz. sayesinde autocad civil 3d gibi harika bir programı öğrendim. bu yüzden programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.

confide

tindersticks
bir mesajlasma uygulamasi. mesajlar bir uctan diger uca sifreli. ustune tikladiginiz satiri okuyabiliyorsunuz sadece. mesajlar okunduktan sonra kalici olarak siliniyor, bu yuzden de hafizada sadece uygulama boyutu kadar yer kapliyor, o da 9.8 mb. whatsapp'e yeni gelen belge gonderme olayi falan da var. ekran goruntusu almaya karsi korumali diyor ama ben denedim ve oldu. tavsiye edilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol