confessions

dahianlamindakiki

- Yazar -

  1. toplam entry 4
  2. takipçi 1
  3. puan 3030

ülkenin son hali

dahianlamindakiki
dünya mutluluk sırasında 78. sıradayız ülke olarak, eğer listede daha üst değil de altta hangi ülkeler var diye bakarsanız(ülkenin yakın zamanda ileriye gideceğini düşünüyorsanız üste doğru da bakabilirsiniz) göreceğiniz ülkeler yıllardır savaş ya da terörün esiri haline gelmiş, havası yaşanmayacak derecede kirli, temiz su erişimi kısıtlı olan, insanların kölelik seviyesinde çalıştırıldığı ya da gerçekten hala kölelik olan veya en iyi ihtimalle ekonomik krizin dibine vurmuş bataktan kurtulmaya çalışan ülkelerdir.işte ülkemizin son hali bunların bir tık üstüdür. başka bir deyişle çok değil az daha zorlarsak yukarıda yazdığım ülkelerden birine dönüşmemiz an meselesidir.

kaynak:http://worldhappiness.report/

edit: harf hatası düzeltildi.

scishow

dahianlamindakiki
haftada 3 bazen 4 video yükleyen, en yüksek abone sayısına sahip youtube kanallarından birisidir. adından da anlaşılacağı gibi bilim üzerine videolar yayınlıyorlar. videoların konularından bazılarını takipçileri belirliyor. kalanı ise kimi zaman gündemde olan bir olay üzerine kimi zaman da geçmişte olan bilimsel olaylar üzerine oluyor. eğer kafanızda "niye kıçımda kıl var?" gibi garip sorular barındırıyorsanız, onların da cevabını bulabilirsiniz. gezin görün izleyin eğlenin www.youtube.com/user/scishow

aliexpress.com

dahianlamindakiki
türkiye'de özellikle sokaklarda ya da sokak arası dükkanlarda satılan her türlü ıvır zıvırın ve sahte ayakkabı çanta gibi giyim eşyalarının kaynağıdır. ayrıca frisby gibi ucuz elektronik ürün satan markaların ürün gamının %95ini tamamen aynı ürünün sadece üzerinde farklı marka barındıranı da yine bu sitede ve yaklaşık 4te 1i fiyatına bulunabilir.

sanılanın aksine site aslında kaliteli ve orjinal ürünleri de bünyesinde bulundurur fakat bunun için aramaya inanmak lazımdır. şahsen ben geçtiğimiz 3 senede toplam 600 doların üstünde alışveriş yaptım bu siteden, şimdiye kadar 3 ürünüm elime ulaşmadı hepsinde sıkıntısız bir şekilde paramı iade aldım. özellikle elektronik devre elemanları ve mini pc gibi ürünleri piyasada en ucuza bulabileceğiniz yerdir. siteyle ilgili herhangi bir konuda yardım almak isteyenlerin bir mesaj uzağındayım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol