confessions

joe black

- Yazar -

  1. toplam entry 4
  2. takipçi 1
  3. puan 45446

ayrılsak da beraberiz

joe black
23. dunya universiteler yaz spor oyunlari erkekler basketbol musabakalari klasman macinda turkiye, avustralya’yi 82-72 yendi.
cekismeli gecen macta gergin anlar da yasandi. son periyotta iki takim oyunculari arasinda sert tartismalar yasandi. hakem iki takimdan birer oyuncuyu diskalifiye etti.
karsilasmayi kazanan milliler, 21 agustos pazar gunu besincilik icin almanya ile karsilasacak.

vj bülent

joe black
a) milli futbol takimi antrenoru mufit erkasap, bulgaristan macinda sakatlanan milli futbolcu emre belozoglu’nun agir bir sakatliginin bulunmadigini soyledi.
futbolcunun oynadigi ingiltere’nin newcastle united takiminin resmi internet sitesinde emre’nin 6 hafta sahalardan uzak kalacagi belirtilmesi uzerine bir aciklama yapan erkasap, bulgaristan donusunde emre’nin mr’ini cektirdiklerini kaydetti. mufit erkasap, milli takim doktorumuz cengiz dinc’in kendilerine bir rapor verdigini anlatarak, "milli takim doktoru bize emre’nin arka adalesinde hafif bir sakatliginin bulundugunu soyledi. bize verilen rapor, emre’nin 1 hafta icinde iyilesecegi seklindeydi. bu raporu emre’nin kulubune de ilettik" diye konustu.
emre ise arka adalesinde sakatliginin oldugunu da belirterek, bulgaristan macinda hafif bir agri duydugunu, ancak fazla onemli bir durumunun bulunmadigini kaydedip, 1 hafta icinde sahalara donebilecegini soyledi.

sonbahar rüzgarları

joe black
formula 1 turkiye grand prix’sinin ilk antrenman turlari yapildi.
formula 1 araclari, ilk kez istanbul park pisti’ne cikarken, 25 pilotun katildigi antrenman turunda en hizli turu mclaren mercedes’in ispanyol pilotu pedro del la rosa, 1.27.882 ile atti. del la rosa, ilk antrenman turunda ortalama 220.305 kilometrelik hiza ulasti.
de la rosa’yi takim arkadaslarindan kimi raikkonen, 1.28.453 ile izlerken, williams bmw pilotu mark webber de 1.28.765’lik derecesiyle en hizli 3. pilot oldu.
pilotlar siralamasinda ilk sirada bulunan renault pilotu fernando alonso ise 1.29.283 ile 7. en iyi tur zamanina sahip pilot oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol