confessions

tirtil

- Yazar -

  1. toplam entry 3
  2. takipçi 1
  3. puan 45437

biz yaşami paylaşiyoruz

tirtil
sanal alemde binlerce topluluk var, binlerce forum var. cok sayida forum ve gruba girdim, gezdim, yazdim, dolandim ve uyeyim. son yillarda forumlardan sikildim, hic birine ugramaz oldum. yaptigim sey rastgele buldugum sitelerde vakit oldurmekti acikcasi.

forumlarin cogu ve nerdeyse hepsi, uzayda amacsiz ve hedefsiz sekilde ucusan goktaslarini andiriyor. iclerindeki uyelerin de bir arada olmasina yardim edecek hic bir ortam yok. hem secilen konular da cogu zaman kendi dislarinda bir yerlerde salinan isiklar gibi. her kafadan ayri ses cikiyor, herkes kendi borusunu dinletmeye direniyordu. dolayisiyla karsilikli hic bir muhabbet bir kac adimdan oteye gidemiyor, gitse de cogunlukla tartisma cikiyordu.

dort bes yil evvel, internette "engellilikle" ilgili bir olusum meydana getirmek icin hayaller kuruyordum. bir sekilde burayi buldum. bu forum henuz yoktu ama engelliler.net adi altinda bir cati vardi....

bu calismayi saygiyla takdir ederek uyeligime devam ettim.

buradaki fark, paylasilan, uzerinde konusulan ana konunun, butun uyelerin tam yuregine dokunmasiydi. herkesin bu meydana dokecek bir etek misketi vardi. bahce tek, oyun ayni, oyuncular da kurallari bildigi icin, cocuklar gibi oldugumuz icin, bazen zip zip hoplayan neseyle bazen de zararsiz hircinliklarimizla oyuna devam etmekteyiz.

cunku burada paylasilan her sey benim de parcam. ve buraya yazdiklarima birilerinin "dokunabildigini" biliyorum.

yazmakla bitmiyor ki hic bir aci ve zevk. milyon defa okunmasi bile yetmiyor benden kopup dusen o parcalarin bir anlam kazanmasina.

forumlarin cogu ve nerdeyse hepsi, uzayda amacsiz ve hedefsiz sekilde ucusan goktaslarini andiriyor. burasi gonul ekseninde ucusan piriltili meleklerle dolu.

hissedebiliyor musunuz duslerden ordugum o zayif ruzgârini kanatlarimin?.. sizi seviyorum herkes !!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol