confessions

hare krishna

- Yazar -

  1. toplam entry 19
  2. takipçi 1
  3. puan 45620

otobüste osurmak

hare krishna
hasta olduğunuzda burnunuz koku almadığından kokuyu hissetmeyebileceğiniz durumdur. ama evet kokuyu hissetmeyebilirsiniz ama otobüsteki teyzelerin " ay bu ne rezalet", " şofööörrr pencereyi aç bayılcam şimdi", "böyle terbiyesizlik görmedim" şeklinde olabilcek çığırtmalarından, yelekleriyle, başrtülüyse örtüsüyle burnunu kapamasından kokuyu hissetmiş kadar olursunuz. zaten o andan itibaren otobüsü müthiş bir fısıldaşma, bağrışma sesleri almıştır bile.
(bkz: hissetmiş kadar olmak)
(bkz: yapmış kadar olmak)
(bkz: yapılmışı var)

keyif bar

hare krishna
içeri girince uzun saçlarını savuran insanlar sayesinde serinleyebileceğiniz, çakmakları çıkarıp koro halinde the bard s song söyleyebileceğiniz, gündüz vakti kimsecikler yokken bira ve patatesle kahvaltı yapabileceğiniz fitat performans oranında türkiyede ilk sıralara yerleşebilecek güzide bar.

keyif

hare krishna
ankara’da sakarya caddesinde bulunan, kıyıda bi yerde merdivenleri inmek suretiyle ulaşılan, metal ve türevleri müzikler çalan ufak, birası ucuz, müziği gürültülü olsa da size bi şekilde kafa dinlettiren, kimsenin kimseyle muhatap olmadığı kendi kendinize takılabileceğiniz, arkadaşlarla bazı bazı eğlenebileceğiniz mekandır, gidilesi, görülesi, içilesidir. bir de barda hesabı alan yaşlı amcası vardır, bütün gün nasıl gülümser, beyni şişmez anlam verilemez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol