confessions

aeqitas veritas

- Yazar -

  1. toplam entry 8
  2. takipçi 1
  3. puan 45516

tequila

aeqitas veritas
turizm mezunu ve 13 yaşından beri suluyla içiçe olan biri olarak söyleyebilirm ki; tequila sırasıyla tuz,limon ve shot bardakla tequila şeklinde içilir.önce bardak ters bir şekilde suya batırılır(bu genelde lavabo olur) sonra ters bir şekilde tuza batırılır, buna gerdan denir. sonra 10cl tequila doldurulur ki, olmeca en ünlüsü ve en lezizlerinden biridir, daha sonra bardağın tuzlu kenarı yalanır, limon ısırılır,emilir(sonlara doğru emin olun kabuğuyla beraber ağzınıza atıcaksınız) sonrada fondiplenir. bittimi? bitmedi.. en son ve en önemlisi de bardağı masaya çat diye vurduktan sonra kafayı ıslak köpek gibi iki yana hızlıca sallayıp "eöaeaöhhhh!!!.. erkek içkisi işte abi yaa.." denir.

kubar

aeqitas veritas
batak oynarken solumdakinin içtiği domates çorbasını halıda, sağımdakinin yediği makarnayıda topak bi halde havada görmeme neden olan ince kıyılmış ot. tam da koz düşmüştüm...

45lik bar

aeqitas veritas
son zamanlarda ucuz birası nedeniyle sıkça ziyaret ettiğimden el değiştirdikten sonra alternatif çalan orta yaş "mimar sinan" ahalisine hizmet ettiğini görüp üzüldüğüm, 13. biramızı içtip müslümün paramparça’sı eşliğinde soyunduğumuz, bana; "her güzel şeyin de bir sonu var" lafını hatırlatan bar.kemancı’nın kemancı olduğu zamanları bilenler 45’liğin de ne menem bi rock mekanı olduğunu iyi bilir..

diş ağrısı

aeqitas veritas
ağrıyan tarafın el başparmak ve işaret parmağı arasındaki noktaya küçük bir buz küpü koymak suretiyle kısmen geçirilebilecek ağrı. parmaktaki sinirler beyne iletilirken dişten gelen ağrı sinyallerinin önünü kestiği için etkili olduğu söylenir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol