confessions

denizkizili

- Yazar -

  1. toplam entry 15
  2. takipçi 1
  3. puan 45564

paris hilton

denizkizili
kadınlığın yüz karası..sarışınların da aptallığını tasdikleyen ve param var herseyi yaparım diyen,düşünmek için bile kendini yormayan bir zavallı..erkeklerin libidosu için çalışan bir ’şey’..pink’in sarkısında olduğu gibi ’stupid girls’..

sezen aksu ve sevilen parçaları

denizkizili

hayat zorlaşınca
çıkmaz sokaklarda soluksuz kalınca
azalınca manadan
seyyar sevdalarda parçalanınca

dil yetmeyince
göz görmeyince gönül hissetmeyince
kırılınca camdan kalp
dönüp yalnızlığa kilitlenince


o zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz
o zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa
o zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz
o zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz....

gevrek

denizkizili
güzel izmir’in güzel deyişi..her yere inat yalnız bu sehirde adı geçer tıpkı çiğdem ve darı ve de diğerleri gibi..ayrıca izmirli olduğunuzu ele veren gizil sözcüklerdir..

internetin zararları

denizkizili
bazı bünyelerde sapıklık ve sapkınlık yönünün ortaya çıkmasına,kişilik bölünmelerine,aşırı yalan söylemeye sebep olduğu gibi fiziksel olarak kaba et uyuşması en çok rastlanılan tıbbi vakalardır..ama yine de iyi ki varsın..

elif şafak

denizkizili
türk edebiyatının genç soluğu..okudukça anlasılan ve kendisine bağlayan,esaretin mümkün olmadığı,her daim eserlerinde düşünce ve duygu çatışmalarını okuyucuya yasattığı,engin türkçesinde kendinizi kaybettiğiniz sahsına münhasır ve benim yazın dilini kıskandığım tek isim..

dmx

denizkizili
kopeklere ve kadınlara fazlasıyla düşkün olduğunu bildiğim ancak hangisini daha çok sevdiğini kestiremediğimiz,rap camiasının tanıdık ,sevilen ancak bir o kadar korkulan ismi..

ismail yk

denizkizili
son donem pop müziğinin gidişatını ve halet-i ruhiyesini belirleyen aynı sekilde dinleyici kitlesinin zihniyetini sunan:anlamsız sözlerin,dehsetengiz dansların ve sadece dokuz sekizlik ritmin tek ve sıradısı dısavurumcusu..ilk ve son olması dileğiyle ya da sadece kabus olması...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol