confessions

reedsternberg

- Yazar -

  1. toplam entry 4
  2. takipçi 1
  3. puan 3754

sıradan türk erkeğinin seks yapma şansı olmaması

reedsternberg
erkeklere düşen %95'in içinde kalıp sızlanmak değil, %5'in içine girmektir. kendinizi oraya soktuğunuz zaman (hadi diyelim %5 olmadı %10 oldu o da olumlu) evli, nişanlı, sevgilisi olan kadın farketmiyor. temel olarak üç parametre var doldurulması gereken:
1- yakışıklı, çekici, erkeksi olmak (kadının üreme iç güdüsünü dürteceğiz)
2- zengin olmak (kadının çocuklarına bakabileceği bir erkek bulma isteğini doyuracağız)
3- bilgili, kültürlü olmak (aslında bunlar genelde zekanın göstergesi ve o da üreme iç güdüsünü dürtmekle alakalı ancak daha çok kazanılan paranın nasıl kazandığı hakkında fikir verebilir, çünkü hazır para kolay kaybedilebilir)
ve en önemlisi bu parametreleri birer eğri olarak ele aldığımızda en önemli göstergemiz "eğri altında kalan alan" olacaktır. şahsi deneyimlerimden örnek vermek gerekirse benden çok daha zengin bir adamın eşiyle, çok daha nerd bir adamın nişanlısıyla ve çok daha yakışıklı bir adamın sevgilisiyle farklı zamanlarda kısa süreli birlikteliklerimiz oldu. evli kadın kocasının odunluğundan, nişanlı kadın pısırıklığından yakınırken sevgilisi olan kızımız bir hemşireydi, sanırım bir doktor olan beni yağlı kapı gördü bilmiyorum. özetle biraderlerim; kendinizi geliştirin, kadınlar size akacaktır.

uzaylıların ilk saldıracakları ülke

reedsternberg
eğer üç aşağı beş yukarı bizim teknolojimize sahiplerse, ki bu mümkün değil çünkü kardashev ölçeği'ne göre bizden en az bir seviye üstte olacaklardır, ölçebildikleri en yoğun toksik gaz, kimyasal madde veya veri akışı neredeyse oradan başlayacaklardır. buna uyan abd ve çin var. tabi saf veri akışı kaynaklı bir parametre kullanıyorlarsa bu norveç olur. bence dünyayı işgal planları bir maden için falan olur ancak spesifik olarak bor arıyorlarsa bile dünyayı ülke ülke değil bütün olarak görecekler ve işgale türkiye'den değil o sırada ülkenin en büyük askeri gücü neredeyse oradan başlayacaklardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol