confessions

jokerboy

- Yazar -

  1. toplam entry 32
  2. takipçi 1
  3. puan 4699

bitkisel doktor

jokerboy
dr. mustafa eraslan ürünleri gerekli testleri, incelemeleri, kontrolleri tamamlanmıştır. yetişkinlere tavsiye edilen bitkisellerdir. doğal hali korunarak hazırlanmaktadır. ürünlerin patenti alınmıştır. tamamen orjinal haliyle sunulmaktadır.

internette bu doktora rastladım ilaçları bayağı bir şeye iyi geliyor diye yazmışlar. aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.


http://dr-mustafaeraslan.gen.tr

mustafa eraslan

jokerboy
mustafa eraslan 7 nisan 1963 tarihinde istanbul’da doğmuştur. ürünler doğadan alınan şifalı bitkilerden geliştirilmektedir. bitkisel ürünler formülize eden önemli tıp doktorudur.
adamın çok enteresan ürünleri var. geçen gün televizyonda görmüştüm. incelemek isteyenler aşağıdaki linkte ayrıntılı bilgi mevcut.


http://drmustafaeraslan.panax.net

kibarlı panax

jokerboy
internette, televizyonda her yerde bu kibarlı panaxın reklamını yapıyorlar. bende bir araştırıyım dedim. incelemek isteyenler için aşağıdaki sitede ayrıntılı bilgi mevcut.

http://www.ginsengpanax.net

makro virüsü

jokerboy
belirli bir uygulamanın makro diliyle yazılmış olan virüs. örneğin, bir microsoft word belgesi açıldığı anda çalıştırılması ön görülen bir makro virüsü içeriyorsa, bu belgeyi açan kişinin bilgisayarı bu virüsten etkilenebilir. yani daha önceleri virüsler yalnızca tek başına çalıştırılabilir programlara eklenirken, artık word belgeri içinde de yayılabilmektedir.

clipboard

jokerboy
windows ve mac os x gibi birçok işletim sisteminde bulunan, belirli verilerin kopyalanarak bir konumdan başka bir konuma aktarılması için kolaylık sağlayan alan. örneğin bir kelime işlemci programında bulunan metni kopyalayıp web tarayıcısına yapıştırdığınızda bu alanı kullanmış olursunuz.

arpanet

jokerboy
advanced research projects agency network (amerikan gelişmiş savunma araştırmaları dairesi ağı) için geliştirilmiş dünyanın ilk çalışan paket anahtarlama ağı olmasının yanı sıra, internetin de atasıdır. araştırma ve araştırmacıları birbirine bağlamak amacıyla geliştirilen arpanet, daha sonraları internetin gelişmesine yol açan tcp/ip protokolünün ortaya çıkmasını sağlamıştır.

önbellek

jokerboy
sık kullanılan verilerin sürekli daha yavaş bir kaynaktan (örneğin internet) tekrar alınmasını önlemek için depolandığı alan. benzer şekilde, bilgisayarlarda bulunan mikroişlemciler de sık kullanılan verileri bilgisayarın ana belleği yerine kendi içlerindeki ufak belleklerde saklarlar.

işletim sistemi

jokerboy
bir bilgisayarı kontrol eden, kullanıcıların bu bilgisayara giriş yapabilmesini ve kendi programlarını çalıştırabilmesini sağlayan ana program. örnek olarak windows, linux, mac os vb. gösterilebilir.

utility

jokerboy
bilgisayarın alınma amacını gerçekleştirecek kadar büyük olmayan, ancak faydalı işler görmek için kullanılabilen programcıklara (örneğin sıkıştırma programları) verilen isim.

usb

jokerboy
seri, paralel, scsi ve diğer türdeki portların yerini alması amacıyla tasarlanmış, çevresel aygıtların bilgisayara bağlanmasının standart yollarından biri. usb 1.0 12 mbps hıza sahipken, usb 2.0 480 mbps ve usb 3.0 ise 5 gbps değerine sahiptir. usb ilk olarak intel ve diğer bazı şirketler tarafından 1997 yılında tasarlanmıştır.

workstation

jokerboy
genellikle bilimsel ve mühendislikle ilgili hesaplamalar için kullanılan güçlü bilgisayar. örnekler içinde sun sparcstation ve ibm rs/6000 gösterilebilir. bazı daha yeni pc ve macintosh bilgisayarlar da bu kategoride yer alır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol