confessions

kamoxine

- Yazar -

  1. toplam entry 33
  2. takipçi 1
  3. puan 4497

izmir

kamoxine
cumhuriyet kurulduğundan bu yana türkiyede giyim, kuşam, muhabbet, cinsellik gibi konularda en rahat hatun populasyonuna sahip şehrimiz (bkz: gavur izmir)
(o dönemki abazan abilerimiz güzelliği belki bu rahatlıklarla değerlendirmiş, "izmirin kızları da çok güzelmiş aga" felan demişler ve böylece konu bugünlere kadar taşınmış diye düşünüyorum. yoksa güzel ülkemin her yerinde güzel, bakımlı, alımlı, bıyıklı, kezban yada seksi kızlarımız var. ama naparsın işte izmirin adı çıkmış dokuza inmez sekize)

taksim gezi parkı

kamoxine
sevgili ülkem... neyin kafasını yaşıyorsun, kendine gel... daha bir ay olmadı reyhanlı da 50 vatandaşımız öldü hiç kimseden çıt çıkmadı. şimdi ne oluyor. ağaçların kesilmesini kimse istemiyor. ancak yaş kesmeyelim derken baş keselim diyor. bu ne ya sanki savaşa gidiyoruz.. inanmıyorum ki yarın savaş var hazır olun dense böyle bir kuvayi milliyemiz olsun.. hele halkı galeyana getiren o ünlü isimlerin hiçbiri kalmaz ortada, hepsi toza dumana karışır. ey türk gençliği kendimize gelelim, provakasyonlara gelmeyelim, "gaza" gelmeyelim, devir birlik olma devridir...

erotik karate

kamoxine
bunu bir filmde ibrahim tatlıses yapmıştı. hamamda çekilen bir kavga sahnesinde tatlıses bacağını kaldırır ve işte tam o anda küçük ibo peştamalin altından objektiflere gülümseyerek el sallar.

heberler

kamoxine
memet ali alabora, serhat kılıç ve mahir ipek gibi orta üstü düzeyde ünlü oyuncuların sunduğu makara program. bu arada serhat kılıç kardeşimizin performansı takdire şayan..

subuti

kamoxine
allahın sıfatlarındandır. varlığı zorunlu olan ve kemal ifade eden sıfatlardır. bu sıfatlar "allah diridir, irade edendir, güç yetirendir..., hayat, irade ve kudret... sıfatları vardır" gibi müsbet (olumlu) ifadelerle allah’ı tanıttığı için sübûtî sıfatlar adını almışlardır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol