toplum içerisinde ana avrat küfür eden erkekler

armes
yakınında çocuk mu var bayan mı var hiç düşünmeden ağıza alınamayacak küfürleri çok rahatlıkla bağıra bağıra ortalığa saçan tiplerdir.çevre kirliliği yaratmaktadırlar. görüldüğü yerde raid sıkıla.
bunun gibilerini kibariyenin annesine havale ediyorum.
overload
kahvehanede maç izleyen erkeklerdir. ancak toplumda bu esnada bu erkeklerle birlikte küfür eder o yüzden sırıtmaz.
-hasan ordan kaç tane gölün varda şut çekiyorsun amua godumun çıkarması......
sınıfta küfür eden erkeklerdir. zaten tüm sınıf küfür eder.
*malamı araklayan namussuzun ananısını avradını...
(bkz: endüstri meslek lisesi yapı bölümü)
elenktrinkalamadimsenden
ota boka küfür eden taşkın tiplerdir bunlar,sevgilisinin yanında da sanki herhangi bir erkek arkadaşının yanındaymış gibi ağzından tükürükler saça saça etrafa yağdırabilir,şaşırmayın.nerde ne yapacağı,kime neden ve ne zaman dalacağı belli olmaz bunların,en tehlikelisi çocuk taklidi yapıp şirin olduğunu sanan salak tiplerdir,şaka gibi ama ben bir tanesini tanıyordum,hayatın ne kadar acımasız olduğunu düşündüm hep o anlarda.
van ness
en eğrelti olanları cep telefonuyla konuşurken herkesin içinde karşı tarafa küfür ederek konuşan modeldir. aptalca bir mizansen ortaya çıkar.
ithilquessir
cok ayip oldugu kesindir ama neden insanlarda bir cinsiyet belirtilme sevdasi oldugunu aciklamak zordur. nedense kadinlarin actigi olumsuz moral degerleri tasiyan basliklar "erkekler" erkeklerin actiklari ise "kadinlar" diye imgelenmektedir. sanki eylemin kendisi burada daha onemlidir.

toplum icerisinde ana avrat kufur eden kadinlar leziz midir?

elma sekeriiii
linç edilmesinde hiç bir sorun olmayan erkek türüdür. küfür etmeden derdini dile getiremeyen, dagarcıgı küçük, birey olmaya çalı$an fakat olamayan türlerdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol