sözlük içi şiddet

atacamadesert
-sipsi- (#910937) heeeeyyttt!!! bana bak kadın kır dizini otur evinde, bundan sonra bu bilgisayar açılmayacak, perdeler dahi açılmayacak, benden başka kimseyle konuşmayacaksın, lezbiyen bir çift olarak kem gözlerden ırak yaşayacağız ona göre!! silmedin dimi hala o entryi hayret bişey:)
(22.01.2010 00:22:44)
cevapla sil ar$iv

alo nayn van van! böyle bi numara yok mu? peki niye bütün filmlerde var naynvanoğlunaynvan!
sipsi
#910945
bazı kendini bilmez bilgiçlerin sözlükte var olduğunu iddia ettiği şiddettir. allah muhafaza böyle bir şey olsa ilk karşısında duran ben olurum. bunlar tamamen zırvadır, palavradır. beni yıpratmaya çalışan yalancı ellerin oyunudur bunlar. halk neyse ki gerçekleri biliyor. böyle kirli oyunlarla insanları susturamayacaklar.

(bkz: yazıklar olsun)
telsiz arkadasi
bugünden itibaren herkes ağırlık çalışsın -bravo bak biri başlamış- sonra belirlenen bir zirvede kapışalım. ama şimdi haksızlık olmasın, ben başlayalı 3 ay oldu da. hani özellikle bayan bilgiçlere duyurulur; valla bi pazular var, kafam kadar. ama şimdi siz benim kafam ne kadar büyüklükte bilmediğiniz için pek doğru bir referans olmadı bu. tamam, şöyle diyelim; erman toroğlu nun kafası kadar!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol