klasik gitarı ısırarak elektro gitar sesi duymak

sepulturk
ilk olarak elli karakter kısıtına takılmış başlıktır. başlığın aslı klasik gitarı ısırıp kulağı tıkayarak elektro gitar sesi duyma çabasıdır.

eline bir klasik gitar geçen ve hayatında distortion görmemiş bir bireyin umarsız çabasıdır. ilk olarak malum klasik gitar, günlerce aranmış elektro çalmayı bilen bir arkadaşa verilir. akabinde "olm süper bişe buldum bak şimdi, al şunu eline gir creeping death’ten, süper olcak olm süper, eki eki eki" gibi bir şeyler geveler. gitarı eline alan gariban da başlar dıng dıng dıng gitarın tellerine vurmaya. tam bu sırada gitarın sapını zaptemediğini anlar ve o tarafa bakar. parmakları yarısına kadar kulağına girmiş, dişlerini gitarın sapına geçirmiş ve suratında eblek bir ifade olan bir yüz görür ve "oğlom soper lon ayno elektoro seso" gibi anlamakta zorluk çekeceğimiz cümleler yayılır ağzına gitar sokan arkadaştan.

hor görmemek lazımdır bu eylemi yapan bireyleri. zira bugün bir elektro+distortion+amfi nereden baksan 1500 dolar civarıdır. ha yapmak iyi midir? eğer şebek pozisyonuna düşmek istemiyorsanız kötüdür. ha yapmayan var mıdır? yoktur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol