herkesle kanka muhabbeti yapabilen gereksiz insan

elma sekeriiii
tanimadiginiz birinin gelip omuzunuza kol atmasi, naber guzelim diyerek yanaginizi sıkmasi, canim cicim bebegim seklinde konusmasi, yerli yersiz sizi ilgilendiren konularda fikir beyan etmesi, terslendigi zaman bunu pek takmayip kanka muhabbetine devam etmesi,durup dururken hadi suraya gidelim böyle söyle yapalim diye size israr etmesi, sizin hakkinizda ileri geri espri yapabilme hakkini kendinde gormesi... bu tanimlarin hepsi gereksiz insan tanimidir, gereksiz insanin sizinle direk kanka muhabbetine girme eylemlerinin örnekleridir.

(bkz: allaha yakin bana uzak ol kardesim)
artemisia
bu zavallıların en belirgin özellikleri aslında gerçek bir tane bile kankalarının olmamasıdır. yapmacık bir sevgi kelebekliği üzerlerinden hiç ayrılmaz.hele dişiyse canım cicim diyen ağzının ortasına yapıştırmak caizdir. ayrıca ortam çocuğunun yakın akrabasıdır.
nihilist
likit denir bu tur kisilere. sıvı misali girdikleri ortamın seklini alırlar. kendileri elastikiyetle mazhar insanlardır ve kisisel ne bir dusunceleri ne prensipleri ne de olmazsa olmazları yoktur, kisisel gelismlerini kendi namlarına tammalyamayan ortam insanlarıdır, her ortamın sevilen kisisi olmayı kendilerine borc bilriler, fakat hayat adilanedir; zira bu tip insaların duzinelerce arakdası olmasına ragmen tek bir dostları bile yoktur. cunku o samimyetsiz ve birey olamayan sıcaklıkları onları kimse ile samimi yapamaz. toplumda varlık gosterebilriler ama asla birebir iliskilerde bulunamazlar...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol