eski sevgilinizle evlenen arkadaş modeli

akineton
koskoca ülkede başka hatun yokmuş gibi sizin yirmi yaşınızdayken birlikte olup yer yer hakkında erotik yorumlar yaptığınız sevgilinizle dünya evine girip sonrasında da sanki bütün olanlar sizin hatanızmış gibi davranıp tripler yapan sizinle muhattap olmayan sik kafalı adam modelidir.
made in heaven
erkekler icin ozellikle gunun birinde bir icki ortamina girildiginde son derece tehlikeli sonuclar dogurabilecek durumdur.soyle ki;malumunuz erkek milleti gencliginde basindan gecen cinsel tecrubelerini arkadaslariyla paylasmaktan pek hoslanir.alkolun etkisiyle:

-kardes bi gun yengeyi eve atmisim,allah seni inandirsin oyle bir yiyo... "çaattttt"

seklinde bir hadise vuku bulabilir.
betterthan
genelde bir baskasinin sevgilisiyle evlenilir bu cagda,ancak her daim konustugnuz dertlestiginiz belkide sevgilinizi anlattiginiz arkadasin gidip onunla evlenmesi butun gecmisinizi bildigi halde yinede onu kabul etmesi biraz mide isteyen durumdur sanirim,sonucta goz gormeyince gonul herturlu katlanir.
nickimi pisi 7
hayatın insanlara ne getireceği, nerelere getireceği bilinmez. ne zaman karşımıza ne çıkar, nerede ne olur kimse bilemez. bu ve benzeri yaklaşımlar göz önüne alınırsa; evlenen taraflarında birbirlerini tanıdıkları, geçmişte yaşananların bilindiği göz önünde bulundurularak bakılacak olunursa duruma, vardır bir bildikleri denilecek, haklarında hayırlı olur diye umulacak ve mutluluklar dilenecek modellerdir.
(bkz: ben bekarım)
(bkz: kimseyi savunmuyorum)
(bkz: farklı bakış açıları dünyamızı zenginleştirir).
vanquish
evliliklerinin fazla uzun surmeyecegi bir cifttir. muhtemelen arkadas utangac ve iliskilerinde basarisizdir. bu tur ciddi kararlari alan birey saglikli olamaz. kisinin bulundugu depresif hal bu tur extreme olaylarin tetikcisi olabilir.
simplist
düğününde halay başı olunacak, gerdek öncesinde taktik verilecek, hatta ve hatta ailesine eski sevgili hakkında referans olunacak arkadaş modelidir. sonrasında görüşmeseniz de dert değildir.biraz da onlar düşünsün..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol