hande yener

futurelover
kendisine çakma madonna diyenlerin,madonna denilen varlığı ve işlerini ne derece bildiği bende merak uyandırmıştır.
ha madonna’yı tanıyorum diyen varsa madonna’nın marilyn monroe kadınından öndü çaldığı pozları ve nicelerini bilen er kişidir elbette.
ufak esinlenmeler,tarzda benzerlikler,kabala hevesleri,pilates aşkı... gibi aslında herkesçe yapılabilecek ama madonna’yla özdeşleşmiş şeyleri yapmıştır hande yener.doğru ismi takip etmiş,en azından bir şeye benzeyebilmiştir.
saçını birinden,kıyafetini başka birinden,konuşmasını yürüyüşünü ötekinden,duruşunu berikinden alan ve bunları hiç tanımayan,hande yenerce müsamere kızlarına benzetilmiş isimler gibi olmasındansa,cep madonnası olsundur.
söz yazan,beste yapan,prodüktörlüğe soyunan,türk müziğine farklı bir renk getiren,ıslahat niteliğinde yeniliklerle müziğe bir soluk aldırabilmiş,pop kılığında fantazi müziği dışında bir şeylerin satabileceğini göstermiş kadındır kendisi.
single,maxi single,feat,elektronik müzik,kendisi tam beceremese de kıvırmaya başladığı (dansından kostümüne) sahne showu her şeyiyle batıcı ve batılı bir kadındır,konser mantığını da oraya uydurursa taçsız kraliçe,halesiz melek olacaktır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol