elfen lied

goetica
animeden nefret eden insan evlatlarının bile 13 bölümü arka arkaya gıklarını çıkarmadan izleyebilecekleri güzellikte anime.

- spoiler içerir bolca -

bir kere çizgi film deyip geçmemek gerekiyor ki insana izlediği sürece acı hırs a$k nefret gözya$ı üzüntü masumiyet gibi duyguların analizini tekrardan yaptırıyor.ana karakter olan lucy’nin nyuu hali öylesine masum ve $irin ki hatun katır katur adam keserken bile kızamıyorsunuz ona.

diğer yan karakterler de en az nyuu kadar $irin olduğu için butun film boyunca yuzunuzde aptal bir gülümseme sevgi pıtırcığı tadında kah gülüp kah ağlarken bir bakıyorsunuz hatun orduyu telef etmi$ havada kollar bacaklar uçu$uyor.

evet, filmde çok fazla kan ve çıplaklık unsuru var.fakat çıplaklığı o kadar güzel kullanmı$lar ki kesinlikle sırıtmıyor.kan unsuruna gelince de, eh alı$ıyorsunuz.

13 bölümü aralıksız arka arkaya (ki 7 saatten fazla bir süre) izlemi$ ve biraz da duygusal bir bünye iseniz sonunda böğüre böğüre ağlamanız i$ten bile değildir.

ayrıca sanırım baba kelimesinin en güzel telaffuzunu bu filmde gördüm.(lan her seferinde de ağlanmaz ki..)

- spoiler bitti -

demem o ki;uzun zamandır izlediğim en güzel anime demekten çok uzun zamandır izlediğim en güzel $eydi.yapanın edenin ellerinden gözlerinden öperim.

inat ve ısrarla;

(bkz: lilium)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol