afrodizyak etkisi için bebek maması yemek

bufi
edit:tam başlık afrodizyak etkisi olduğunu sanıp bebek maması yiyen mülteciler olacak

mülteci kamplarında olmuştur.
kaynakhttp://www.hurriyet.com.tr/afrodizyak-dedikodusu-mamaya-talebi-patlatti-40065219

vay arkadaş sen kalk hayatta kalma mücadelesi deyip ülkenden kaç gel,bir çok vatandaşın akraban daha iyi bir hayat için avrupa yollarında can versin ama sen hiç oralı olma hatta olayın bokunu çıkartıp uçkurun için kamplarda ki bebeklerin rızkına göz dik.

işte böyle büyük bir tehikeyle karşı karşıya türkiye.bu insanların büyük çoğunluğu savaş bitse bile ülkelerine geri dönmeyecekler ve bizlerle iç içe yaşayacaklar.bunlar için belki çok geç yapacak birşey yok ama onların çocuklarını eğitmek ve insan gibi yetiştirmek için halen vakit var(kendi çocuklarımızı ne kadar eğitiyoruz oda ayrı bir konu ama sanırım onlardan iyidir en azından)
unknownartist
zaten bu adamlar sığınmaya mı geldi sevişmeye mi geldi ben bir türlü çözemedim. 65000 civarı bebek dünyaya getirildiği söyleniyor sığınmacılar tarafından. şaka olmalı bu.
yorgunkomutan
kendi tabirleriyle ne diyolar yeni bir hayat icin yola ciktik donmeyecekleri zaten belli aradan biraz zaman gecsin hak istemeye baslarlar. kimsenin yukunu tasimak zorunda degiliz ulkeyide ortadogu ulkesi haline cevirmeye calisiyolarlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol