2005 eurovision şarkı yarışması

0 /
independence
92 puanla 13. olduk.bu puanda garip bir $ekilde fransa`nin katkisi buyuk oldu.yunanistandan ise hic puan alamadik 12 puan vermi$ olmamiza ragmen.fransa sozde ermeni soykirim tasarisindan sonra $irin mi gozukmek istiyor nedir anlamadim.
spooky
gurbetci oylariyla zorla 92 puan aldigimiz ama hic de haketmedigimizi dusundugum bi yarisma oldu.sarkimiz o kadar kotuydu ki her sene tam puan aldigimiz bosna hersek bile bu sene satti bizi.
independence
fransa tarafindan 12 puan aldik.fransa son puan verecek ulkeydi.13. olarak bitirdik yari$mayi.dolayisi ile onumuzdeki sene yari finalden ba$lamak zorunda kalicaz yari$maya.yunanistan hakki ile birinciligi aldi.ha bu arada aklima gelmi$ken..
(bkz: allah belani versin trt)
independence
12 puan verdigimiz yunanistandan hicbir $ey alamadik.demek ki herkes biz degilmi$.yunanistan direk guney kibris rum kesimine dayadi 12 puani.
independence
ingiltere 1 puan verdi.$u ana kadar yazmadigim ulkeler babayi alin dediler bize de o yuzden yazmadim.zaten puan verenlerin de ayrica aklina $a$iyorum o ayri konu.$u anda sanirim 14. durumdayiz.
independence
belcika bize 10 puan verdi.yoksa sandigimiz kadar kotu degil miydi $arki anlamadim ki.$u anda 9. siradayiz.onumuzde oy verecek daha pek cok ulke var.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol