zina yapan milletvekilinin istifa etmesi

independence
bizi yoneten yahut yonetmeye aday bireylerin ahlaki degerleri bir noktaya kadar bizi ilgilendirmiyor. hicbir oy pusulasinda milletvekilinin isminin altinda ozgecmi$i yok. biz bizlerin adina aldiklari kararlarla alakali olmaliyiz. aile ya$antisi bizi zerre siklemez. esas bizi siklemesi gereken konu o $ahsin ya$adigi ili$kilerin hangi gucler tarafindan kameraya alindigi ve hangi gucler tarafindan bizlere servis edildigidir. bunlari iyi niyetli birer davrani$ olarak gormek cok mantiga uygun olmasa gerek.

bahsi gecen olaylarda parmagi olan yer amerika degil, amerika’nin bir eyaletinde gerine gerine ya$ayan bir $ahis ile alakalidir. yoksa ulke olarak bu konuda amerika’yi kimse suclamadi. okyanus otesinden kasit fethullah gulen’dir, bilemediysek artik bilelim.

eklemek gerekir, zina yapmak "yuz kizartici suc" kapsaminda degildir anayasamizda, en azindan ben oyle biliyorum. zina yapmanin yasal bir proseduru de yok kanimca. oteldeysen polis basar, ifadeni alir, gerisin geriye salar. zina yapmakla dolandiriciligi, hirsizligi, tecavuzculugu ayni kefede anmak hatadir.

uckuruna sahip olmak dinde gecerlidir, laik bir ulkenin hukukunda boyle bir madde yoktur. kim kimi siker kim kime verir bizi baglamaz. alan razi veren razi olduktan sonra bizim esas du$unmemiz gereken durum yukarida da soyledigim uzere bu servisleri kimin yaptigi, kimin sagladigidir. biz bu konu uzerinde duracagimiza milletvekilinin kimi bafilledigindeyiz, milletin ekmegine boylelikle kendi ellerimizle yag suruyoruz farkinda degiliz.

dikkatli olalim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol