zina yapan milletvekilinin istifa etmesi

independence
buyuk sacmalik.

kimseyi o koltuklara "acaba bu adam ozel hayatinda nasil, kari kiza takiliyor mu" diye du$unerek getirmedik. kimsenin yatakodasi bizi ilgilendirmez, kimseyi ilgilendirmez. bize ilgilendiren tek $ey idare yetkisi verdigimiz insanlarin verdigimiz yetkiyi durust bir $ekilde kullanmalari. gerisi bizi hic germez.

bu furya deniz baykal ile ba$ladi, sonra mhp’ye sicradi ve mhp’den daha $imdiden 8 milletvekilinin istifasi ile sonuclandi, devami da yoldadir muhtemelen.

du$unmemiz gereken esasen bu tezgahlari kim ve daha da onemlisi nasil hazirliyor. o kameralar oralara nasil giriyor. o kameralari oralara sokan insanlar bu ulkenin iyiligini du$unuyor olabilir mi? bir insanin zina yapmasi, ulke yonetiminde soz sahibi olmasina engel mi? clinton oval ofiste sekreteri ile yapmadigi fantaziyi birakmadi, sonuc ne oldu? milletin yatakodasinda yaptiklari neden bizi geriyor? turk aile yapisi dedikleri $ey boyle bir $ey mi?

yahu du$unsene, anadolu’da "erkegin elinin kiri" denilen olaylar(ki onayliyor degilim kesinlikle) siysete gelince istifa sebebi, hatta siyasi linc sebebi olabilir.

lan bize ne? adam bizi sikmemi$ ya? alan razi veren razi, gerisi kendisi ile e$i ve cocuklari arasindadir. bo$anirlar ya da sineye cekerler biter gider. yatak odasi sirlarini de$ifre edenler daha mi ahlakli daha mi namuslu? her kim olursan ol, senin yatakodasi sirlarinin guvende oldugundan emin misin peki? bugun bu insanlari linc etmeye cali$an sen, yarin ayni durum ba$ina gelse ne yapacaksin?

derdin milletvekilinin sana kar$i olan sorumluluklari olmali, sikini kimin neresine soktugu degil. gelme bu oyunlara, buyuk salak konumuna du$ersin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol