yeni yazarlara tavsiyeler

independence
oncelikle $unu bilin.

biz bu sozlugu $u andaki zaman baz alinarak soyluyorum 6,5 senedir tum kalitesizliklerden ve kirlenmelerden olabildigince uzak tutmaya cali$tik ve 6,5 sene sonunda halen burada bir $eyleri payla$abiliyorsak bunun en buyuk sebebi de bu ozenimizdir. bu ozenimize saygi duymanizi istiyoruz sizden.

yonetimde bulunan ki$iler sizin entrylerinizi silmekten keyif aliyor degiller ve "sil" butonuna basarken bir emegi yokettiklerinin farkindalar, ancak her emek ne yazik ki sozlugun menfaatine olmuyor. bu sebeple silinen entrylerinizi once cop kutusunda sebebini okuyup duzenle butonu yardimi ile duzelttikten sonra canlandirabilirsiniz, boylelikle kimsenin emegi de tarihe kari$maz.

yine yonetimdeki insanlar sizi kimi konularda uyariyorlarsa lutfen bu uyarilari kulak arkasi etmeyin. unutmayin ki yonetimdeki arkada$larimiz bu gorevleri kar$iliginda herhangi bir maa$ almiyorlar, tam aksine kendilerine ayirabilecekleri zaman dilimlerini sozlugun kalitesini ve duzenini muhafaza edebilmek adina harciyorlar. onlarin bu fedakarliklarina saygili olmanizi ve size yapilan uyarilari dikkate almanizi rica ediyoruz sizden.

bilgi sozluk’un teknik ozellikleri ba$ka sozluklerden farklidir, bu sebeple bilgi sozluk ozelliklerini kullanirken biraz daha dikkatli olmanizi rica ediyoruz sizlerden. misal "bkz: hede hodo" $eklinde bir bkz / abkz / gbkz $ekli yoktur bilgi sozluk’te, bkz verecekseniz bunu manuel yerine lutfen alakali butonlar araciligi ile yapiniz.

sizleri $ahsen tanimiyoruz, tipki sizlerin de bizleri $ahsen tanimadiginiz gibi. bu sebeple hicbirinizi bir ba$kasina tercih etmek, taraf tutmak, adam kayirmak ve benzeri durtulerimiz yok, olamaz da zaten. sozlukte gorevli bulunan tum yoneticiler herkese e$it mesafededir ve alabildigine objektiftir. bu ozelliklerden yana $uphesi olanlar direk olarak bana $ikayetlerini ve $uphelerini bildirebilirler.

kimseyi sozlukten uzakla$tirmak yahut sogutmak gibi amaclarimiz yok, yonetimdeki misyonumuz da bu degil zaten. ancak inatla ama inatla uyarilara ragmen tavirlarinda ve uslubunda herhangi bir degi$iklik gozlemlenemeyen bireyler icin uygulanacak yaptirimlarimiz var ve bu yaptirimlari uygularken inanin hicbir zevk almiyoruz. istiyoruz ki hep birlikte olalim, kimse kimsenin hakkina ve okuma keyfine tecavuz etmeksizin bir arada bir $eyleri payla$alim. ancak aksi durumlarda diger yazarlarimizin haklarini gozetebilmek adina yaptirimlari uygulamaktan da tereddut etmeyecegimizi bilmenizi isteriz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol