yemekteyiz

independence
hastasiyim..

kimi zaman denk geldikce bakiyorum, tiksinip kapatiyorum ama daha sonra dayanamiyorum yeniden aciyorum. acmamin sebebi programin konseptinin a$mi$ligi degil, acmamin yegane sebebi bir eve yemege giden bireylerin nasil bir anda bolu’lu, mengen’li a$cilar haline donu$ebildiklerini gozlemlemek. herhangi bir bufeden ka$arli sucuklu tost alirken "usta bunda sucuk yok lan?" diyemeyen bireylerin, ev sahibi tarafindan yapilan yemeklere bir fransiz a$cisi edasi ile yakla$ip "bu lufer baliginin kilciklari beni rahatsiz etti, o sebeple yiyemedim" diyebilmeleri, ya da ne bileyim "salatadaki yag orani damak tadima uygun gelmedi, o yuzden rahatsiz oldum" diyebilmeleri.

lan angut. evinde salataya koymaya yag bulamayip sirkeyle geci$tirdigin zamanlar cok mu geride kaldi. salatadaki yag orani $oyleymi$ de boyleymi$ de, lan yagi bulduguna dua etsene? akp iktidarinda yonetilen bir ulkedesin, yag buluyorsan ayni yagi 15 kere kullanman lazim, tek salata ile tuketmek olmaz.

"bu yapilan hindi kizartmasina ingilizce konu$ulan ulkelerde turkey deniliyor, milli duygularimi rencide etmesi sebebi ile boykot ettim yemiyorum."

o hindinin ibigi gotune girsin in$allah senin.

esas ben o be$ metre beyaz saci olan pos biyikli abi yok mu, ona hastayim yemin ederim. adam olayi yemi$ bitirmi$, yemekle alakali yorum yapmiyor onu amatorlere birakiyor. abi sofranin duzeni ve sandalyeler konusunda bilirki$i, yorumlarini onlar uzerine yapiyor.

"bu sandalyeler bu masaya uymami$ ayrica bu bardak kola bardagi degil, bununla kola icilmez."

reyting puanlama cihazim olsa hic cekinmem hepsinin agzinin tavanina sirf gicikligina sicarim yemin ederim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol