confessions

carpediem

- Yazar -

  1. toplam entry 3433
  2. takipçi 1
  3. puan 81981

carpediem

carpediem
12.03.2005 tarihinde başlayan bilgi sözlük macerasina bir sene ara verme karari almış bilgiçtir. yaklaşık 1,5 senedir iyi-kötü bir çok şey yaşamış, sevmiş, kızmış, nefret etmiş ama bilgi sözlüge üye olduguna hiç pişman olmamıştır. üyeligin ilk zamanlarin aldigi ayarlari hatırlayıp gülmekte, daha dün verdigi ayarı hatırlayıp yine gülmektedir. sözlüğün ve bilgiçlerin ona ne çok şey kattigini gördügü için, ama en çok hayatının sonuna kadar birlikte olmak istedigi insanlari tanıdıgı için teşekkür etmektedir. uzun uzun, bir ton şey yazmak istemekte ama yapamamaktadir. yalnızca çok iyi bilir ki, özleyecektir burayı.

son söz olarak; entrylerini sözlüğün hizmetine sunmakta, gammazligi mütemadiyen küfür yemek isteyen bir bilgiçe devretmekte, djliği sesi güzel bir bilgiçe vermekte, puanlarini.. onlari hatira olarak saklamak istemektedir. sevgisini tüm bilgi sözlük ailesi arasında eşit olarak paylaşılmak üzere ortaya koymakta, kalbini ise sürekli özledigi sinsi bir bilgice teslim etmektedir.

hoşçakalin

telkinbilim

carpediem
bedene ve beynin sol ile sag yanina ilişkin yeteneklerin bir bütün halinde çalıştırılmasi ve değişik şuur hallerinin uygulanmasi gibi bir çok teknigin birarada kullanıldıgı bir dal. insanlara belirli sahalarda üstün beceriler kazandırılmasini saglar.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol