confessions

blood

- Yazar -

  1. toplam entry 29
  2. takipçi 1
  3. puan 45738

uğrasan didinen

blood
kimdir nedir butonuna bastiginiz zaman cikan bir yazi !. sadece independence yaziyor ! her ne kadar dogru tartisilabilir ! lakin bir sozluk olusumu oldugu icin burada tartisilmayacak olmasi gayet dogal ! tum sozluk adina calisanlarin ismi olabilir veya hic bir sey yazmayabilir!

sık sorulan sorular

blood
bilgi sozluk para amacli kurulan bir olusum mudur ! yoksa insanlarin bilgi edinmeleri icin ugrasilmis didinilmis bir yer midir ?! ayrica sozlugun reklami ve yazarlarin sozluge uye olmalari icin ne gibi calismalar yurutulmektedir ! merak icindeyim !!

blood

blood
sozluk daha nasil iyi olabilir ? daha nasil daha iyi yerlere gelebilir ? bunlarin muhasebesini yapan ayarmator ! ukte canavari bir nevi ! sozluk bekcisi ve denetmeni kendi capinda ! gerek teknik bilgisi ve kültürü ile !!!

sık sorulan sorular

blood
ispiyon yapilabilcek mi ? sozlugun dis gorunumu hep boyle mi kalacak ? biraz daha guzel olabilir pek tabi . ayrica soruma cevap almama ragmen baska yazar arkadaslarinda bilgilendirmek amaci ile moderator alinacak mi ? sozlugun guvenlik durumu ne asamadadir ? guvenlik acigimiz var mi?!

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol