confessions

bendis

- Yazar -

  1. toplam entry 249
  2. takipçi 6
  3. puan 7604

yks 2020

bendis
Sofradayız ailecek yemek yeniyor. Bir haber, tarihler öne çekildi. Yemin ederim kardeşliğin rengi değişti bembeyaz oldu oğlan. Coronoymış yaş tutmuyomuş demedi ceza yemek uğruna attı kendini dışarı .
Gençlerimizi yakıyosunuz hocaaaam huuu .

anlatacaklarım var

bendis
Sözlük bu gün en yakın kız arkadaşımın kardeşim dediğim kızın eski sevgilime yavşadığını 1.5 ay yazıştıklarını ve yetmezmiş gibi buluştuklarını öğrendim . Yemin ederim lise dizisi travması yaşıyorum. Ne geldiyse başıma bu arkadaşlık kavramına çok kıymet vermemden geldi . Lan ben senin omzunda ağlamıştım be o adamdan ötürü. Midesizlik mi , kevaşe mi , en kral orospu mu arıyorsunuz buyrun benim hayatımda epey bolmuş :):)

sürekli aynı şarkıyi dinlemek

bendis
Şebnem Ferah- Sil baştan
Kulaklığı takıp yek yürümek kadar güzel çok az tat vardır ki bu eylemi yağmurda yapıyorsanız gerçekten harikadır. Yağmur kokusu içe çekilir müzik listesine girilir ve iradesizce bu şarkı açılır hiç değişmedi benim için.

siyah ruj

bendis
Bir zamanlar tek ruj rengiydi benim için. Ama böyle konuşurken,gülümserken vs dudağın iç kısmındaki pembe renk görününce biraz itici oluyor. Sonraları hayat bizi nude renklere yönlendirdi.

aşk

bendis
Sanırım burak sevinç adlı beye aşık oldum. Adam rüyalarıma giriyo yahu. Rüyada instagramdan falan yazıştık, bilgi sözlükte yazarlık yapıyodu baya girdisi vardı falan. Değişikti ama güzeldi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol