confessions

anakin skywalker

- Yazar -

  1. toplam entry 39
  2. takipçi 1
  3. puan 45774

köpekbalığı

anakin skywalker
suru halinde avlanan burnunun cok sevimli oldugunu dusundugum deniz mahlukati.bunlarin burunlari o kadar hassas ki ufak bir darbede icerideki damarlari catlatiyor ve kucuk balik vefat ediyor ki hic tasvip etmiyorum bu tip hareketleri.

aragorn

anakin skywalker
elfler arasinda elessar yani elf tasi diye isimlendirilir,quenya elfcesi,dwarwish dillerini iyi sekilde konusan kolcu.isildurun varisi,soyu taa earendile dayanir kendisi numenor soyundan gelen bir dunedaindir.

anakın skywalker

anakin skywalker
tatooinede bir kole iken qui gon’un yardimlariyla topluma kazandirilan yigit.anakin in guc potansiyeli ve refleksleri qui gon tarafindan farkedilmisti ve onun secilmis kisi olduguna karar verir, gelisen olaylarda qui gon vefat eder ve padowani obi wan kenobiye devreder anakin’i yetistirme isini.gun gectikce daha iyi bir jedi olan skywalker icindeki guc arzusu ve padme amidala ya duydugu ask ile yavas yavas kotulugun tarafina gecer.aslinda icindeki kotuluk tohumlari ilk olarak annesi vefat ettigi zaman ortaya cikmisti. darth sidious un kiskirtmalariyla karanlik tarafa gecer ve darth vader ismini alir bundan sonrasi malum tum jedilere kan kusturur
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol