yaran houston diyalogları

31subat
31subat->seyhmerat: (#168583)

su prim yapma geyigini ne zaman birakmayi dusuneceksin? sence benim oyle bir seye ihtiyacim var mi? kaldi ki amacim kolsuzlarla dalga gecmek falan degil, ibrahim tatlises’le dalga gecmek. burdan bu anlami cikarabiliyorsun ya helal olsun daha ne diyeyim.

-seyhmerat- valla kimseyle dalga gecerken kolsuzlari, bacaksizlari ya da degisik ozurluleri kullanmayi hic dusunmedim, ayip ya, spastik bile demedim ben bugune kadar kimseye neyse ayri bir ahlak meselesi galiba. boyle baslik olmaz bana gore prim yapmaktan baska bir sey acilamazdi bu baslik ama megersem sorun ahlakiymis.

31subat->seyhmerat: tanriyla bile dalga gecilebilen bir sozlukte herkesle dalga gecebilirim. ve bunun da hesabini kimseye vermem. o ayri bir konu. ama ben kimseyle dalga gecmek amacli yazmadim. orada kucumsenenler kolsuzlar degil ibrahim tatlisesin ta kendisi. ama sen istedigin gibi anlamaya devam et. prim yapmaya ihtiyaci olan biri degilim ben.



-seyhmerat- peki senin yazdiklarini zekageriligi olanlar bile yazar diyerekten senle dalge geciyorum oyleyse...


31subat->seyhmerat: git kendini tatmin et. zannimca cok ihtiyacin var.


yarmistir evet, yarmaya da devam edecektir daha. cunku birileri siddetle kasinmaya devam etmektedir. son sozu de kendilerine hediye etmek istiyorum:
(bkz: yeter amina koyiiim)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol