woodstock

independence
kadikoy’de shaft’in caprazinda bulunan, konser sahnesi bir hayli geni$ olan mekan. bu sebeple canli muzik dinlemek icin gayet tercih edilebilir.

kimi notlar;

mekanda sigara icebiliyorsunuz, kullerini yere izmaritlerini bira $i$elerine attiginiz surece. oyle ki $i$e zaten barmen tarafindan veriliyor size izmariti atabilesiniz diye.

fiyatlar gayet uygun. 50 lik bira 6 lira, $arap 6 lira, raki 10 lira(raki biraz pahali).

alt katta her cumartesi canli muzik var, damsiz giremezsiniz ya da giri$ ucreti muhabbeti yok.

barmenin dedigine gore normalde cerez ikrammi$ ancak son zamanlarda ozellikle gece hayatini vuran fiyat arti$lari sebebi ile cerezden para almak durumunda kalmi$lar. barmen de bunu gayet kibar bir dille izah ediyor.

eksileri;

cok karanlik cok kasvetli.

sandalyeler rahatsiz tahtadan. bara 3 masa yana$tirilmi$ ve bar muhabbeti bu sebeple donemiyor. hani barda oturamiyorsun cunku oturacak yer yok. tek ba$ina bir masayi kaplayip oturup bara dogru donebilirsin ama o da kalabalik bir grup gelene kadardir muhtemelen. daha sonrasinda bir ki$iye koca masayi kaplatmazlar herhalde.

masalarin yerle$tirili$i iyi planlanmami$. cumartesi gecesi 9 ki$i bir masaya sigamadik ama masamizin yanina masa da ekleyemedik, zira yolu hepten kapatmi$ olurduk.

canli muzik 12 den once de ba$layabilirdi, 12 de ba$lamasi biraz sacma olmu$.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol