v

atacamadesert
80li yılların sonu 90lı yılların başında visitors diye hem de devlet televizyonunda yayınlanan o zamanlar inandırıcılığı had safhada olan ve izlerken küçük dilimizi yuttuğumuz dizinin yeniden çevrilmiş halinin ismidir.

2000li yıllarda herşeyi kısaltan zihniyet adamların kendilerini ifade etme biçimi olan v harfini dizinin adına koymuş olmuş bitmiş. az önce dizimax de 19. bölümü ile müşerref oldum kendilerinin.

ve fakat köprünün altından o kadar çok su geçti ki! beynimize bişi saplandı matrixlerde dünyayı kurtaran kahraman olduk; örümcek ısırdı spiderman olduk; yarasalarla istişare ettik batman olduk; bir mağarada kaldık ordaki alet edavatı kullanıp ironman olduk; adaya düştük kurtulduk tekrar geldik ada kayboldu öldük dirildik black smoke olduk; 2 dakika 17 saniye bayıldık flashforward olduk!

şimdi bakacaz, dünyadaki bütün kalp-damar-diabetes-mellitus-ms-koah-kanser ve daha her ne varsa iyileştirebilecek kadar tıpta ilerlemiş ve bunu insanlığın hizmetine bedava sunmaya can atan ve aynen bize benzeyen iki ayaklı güzel güzel uzaylıların iyi niyetli olduğunu yiyeceğiz.

benim yedi yaşındaki oğlum bile yemez bunu ayol!

(bkz: geldikleri gibi giderler)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol