uptofate

mustaitbiradam
bugün -yamulmuyorsam- doğum günü olan yazar. hadi bakalım upto kardeş, yine yamulmuyorsam, dünyaya teşrîf-i şadın kutlu ola. gitmeyeydin iyiydi. buraları oku arada.

uptofate dediğimiz kardeşimiz, kaliteli ve ihtiyatlı entryleri ile sözlüğe faydalı bir yazar(dı). geri geleceksin biliyorum, troll herif. beni chatte trollemeden nasıl dayanacaksın bilmiyorum. neyse, şu gözünde dağ gibi büyüyen okulu bitirince "iğğtirağz ediyorum hakim bey!" diyeceğin günler gelecektir. ilk müvekkillerinden biri kim olacak iyi biliyorsun.
biraz da ifşa... bu kardeşimiz, öyle ağırbaşlı, üsluplu, güzel entryler girer, lakin biraz özelde konuşunca, az biraz samimi olunca hemen bir laubali olmalar falan. şaka yapmaya kalkmalar, yok trolllemeye çalışmalar... ancak karşısında bu yolları arşınlamış birisi olduğunu her seferinde unuttu. (bkz: tereciye tere satmak)
bir de pis boğaz(dı) bu kardeşimiz. gece gece mesaj atar; bil bakalım ne oldu? ne oldu upto, karnın mı acıktı? evet, hahaha... komik lan bu? bir doyuramadık seni. olası molası buluşma olsa bütün nevaleyi yemek için düzenliyordu o organizasyonu; dikkatinizi celp ederim
aynen bir de bunun organizasyon şeysi vardı, upto organizasyon şeysi. görevden ve sorumluluktan kaçmayan bir kardeşimiz olduğu için hemen halisane bir eda ile bu işi kendine şiar edindi; biz de kendisine gereken desteği zaten her zaman verdik. o iyi biliyor.
kendisini telkin etmeme, subliminaller ile kafasını karıştırıp doğru yola sevk etmeye çalışmama rağmen, yine de inanç çizgisini bozmadı. sağlam ateistmişsin mübarek. ama buraya geri geldiğinde sağlam planlarım var seninle ilgili.

neyse, şimdi buraya biraz daha yazsam, ipliğini pazara çıkarsam biraz, belki kovarlar falan seni. yeter bu kadar. fazla sırıtma, tamam işte sevdik seni.
biliyorum ki, ayrılığın kısa sürecek kardeş, en kısa zamanda aramıza dönmen dileklerimle. hoşşçakal. yürü ulan buradan.

son olarak da benden sana:

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol