ülkücü tipli öğrenciler

goretomb
lisedeyken sikca dayak yiyen tepelenen daha sonra universite ortaminda kicini saglama almak icin cetelesmek maksadi ile topla$an ogrencilerdir.ekseri kumas pantolon suet ayakkabi giyerler saclari ise jolelidir.ota boka kelime i sehadet getirir celallenir odun kalas gibi seylerle ortaliga saldirirlar.mankafa olduklari icin de 7 seneden az okuldan mezun olamazlar bu yuzden butun okul personelini tanirlar.okulda kendilerine lider sectikleri kisiye reis manitasina da asena der ve fena halde yalaklanirlar. sacina kicina basina taktiklari ogrencileri dovmeye tartaklamaya meyillidirler ama bu hadiseyi asla tek baslarina gerceklestirmezler bu durumlarda en az 6 kisi olarak taaruza gecerler.
bunlar da her ne kadar ezilmisin fakirin culsuzun adina isler karistirdiklarini iddia etseler de barlarin pavyonlarin mudavimleridir.harac keser yardim topluyoruz derler bu tanimlar ve kavramlarla oynamak hususunda master yapmislardir belki bu yuzden okuldadirlar.
velhasil ipe sapa gelmez mide bulandirici tiksinc insan musvetteleridir.uzak durulmali yakinlasinca da lav silahi ile diri diri kizarmali ve en ufak vicdan azabi duyulmamalidir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol