twilight

bitterend
kitabı okumadım, filmi ise az önce izledim. o halde ne duruyorum hemen yorum yapayım.öncelikle belirteyim ki, kendisi heyecanlı, aksiyonlu bir vampir filmi değil; aşk filmi de değil, belli bir türü olmayan sınıflandıramadığım bir şey. genel olarak kimselere bakmayan vampir oğlan kıza yazıyor, biz de kendimize yazılmışcasına sevinip mutlu oluyoruz filan.

-----------------------------spoiler----------------------------:

hayır bir olay bekledim bekledim, iki dakika bir hopladılar kavga filan ettiler. onda da hemen yardıma yetiştiler zaten, bir gram heyecanlandırmadılar ağız tadıyla . "nebçim sıkıcı bayat vampirmişsin ey kardeş" dedim sonra da, "karı kız kesmek vampirlikse ohoo" diye de devam ettim.

ayrıca esas kızı çok tebrik ettim, "güneşe çıkmıyosun, beyaz tenlisin, çok hızlısın, gözünde bi garip zaten" diyerek, bir sayfa kitap okuyup 2 dakika da googleda takılıp şıp diye anladı vampir olduğunu ya, helal valla.

ama en önemlisi, kendisini yakışıklı sanan vampir oğlanın 1 sn inkar etmeyip "evet vampirim; ağaca zıplim mi bak" demesi de apayrı bi güzellik katmış filme.

-----------------------------spoiler----------------------------
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol