tuzluk

instrument
bu yazacağım entryle ne kadar ikiyüzlü olduğumu açıkça göstereceğim tuzluk konusunda, ama duyarsız da kalamıyorum. biraz da kişisel olacak.

tuzluğa yazmak davetiyeyle alınan bir yazarlık değil. biz maliyeciye yazabilirmiyiz dedik ve yazıyorduk. o da sürekliliği olması şartıyla kabul ediyordu. en azından benimki böyle oldu eminim bir çok kişinin yazarlığı böyle başlamıştır. tuzluğun bir sürü yazarı var ama, kimse yazmıyor. ben de dahil. bu maliyeciyi boş yere bekletmek, yormaktır. yazıktır. ben ayıbın en büyüğünü üzerime alarak yazıyorum bunları. tuzluk da sözlüğümüzün bir parçası. devamlılığı yok ama. madem zaman ayıramayacağız, ya da yazmak içimizden gelmiyor, ya da yazacak konu bulamadk. en azından maliyeciye haber vermeliyiz. ben bu hafta yazı gönderemeyeceğim diye mesaj atıp haber veren kaç kişi vardır sizce? ben sadece bir kere yaptım bu işi. teşekkür etmişti maliyeci. benim yazımı beklememişti dolayısıyla.

demekki bu yazarlarla tuzluk oluşumu yürümüyor. bu yazarlar biraz gamsız. yine söylüyorum ben de dahilim. yeni yazarlar alınırsa, daha güzel olacaktır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol